- Reaksiyon puanı
- 104
"Erkek adama bekarken tüm hatunlar evliyken Koreli hatunlar yakışır."
muzo ya da namı değer desperado64
muzo ya da namı değer desperado64

Zaten 2 soru biri matris tersi 50 diğeri ispat 50.Daha bugün olduk sınavı hemen bakmış.Düzgün yazsam 100 alacaktım yanlıştır diye birşeyler karaladım 90 vermiş 10 puanı da kesin düzensiz yazdım diye vermedi.
Ama gel gör ki bugün aynı hocanın başka bir sınavına girdim 20'yi geçeceğimi sanmıyorum yazdığım herşey sallama sadece birkaç bildiğim formül vardı kağıt çok boş durmasın diye onlarla doldurdum. :mrgreen:
Niye ? :/Kendi sevdiğim kızı başkasına ayarlamak zorundamıyım![]()
yahu kanka değiğim bir çocuk onun için ağladı benimde içim parçalandı bende o kız benim git başka yere diyemedim o günden beri ayarlamaya çalışıyorum ama kızın gönlü bende :/Niye ? :/
yahu kanka değiğim bir çocuk onun için ağladı benimde içim parçalandı bende o kız benim git başka yere diyemedim o günden beri ayarlamaya çalışıyorum ama kızın gönlü bende :/![]()
Bence ayarlama.yahu kanka değiğim bir çocuk onun için ağladı benimde içim parçalandı bende o kız benim git başka yere diyemedim o günden beri ayarlamaya çalışıyorum ama kızın gönlü bende :/![]()
ne desem boştu kı o ortamda zaten çocuk bitmişti son darbeyi ben vuruyım demedimSen ağzını açıp bir şey diyemezsen tabi istemediğin şeyleri yapmak zorunda kalırsın.![]()
bi bıraksa herkez rahatlayacak aslında ama D:Bence ayarlama.
Kızın gönlü zaten sendeyse kankan da anlar, kızın peşini bırakır.
Kız da sana kalır.![]()
Seviyorsan git konuş.bi bıraksa herkez rahatlayacak aslında ama D:
hayatımda birçok kıza çıkma teklifi ettim ve hepsinden aynı cevabı aldım HAYIR dediler ben evlenmiyicem arkadaş :/Seviyorsan git konuş.![]()
[MENTION=126564]re13el[/MENTION] abi ne diyelim arkadaşa ? :/hayatımda birçok kıza çıkma teklifi ettim ve hepsinden aynı cevabı aldım HAYIR dediler ben evlenmiyicem arkadaş :/
hayatımda birçok kıza çıkma teklifi ettim ve hepsinden aynı cevabı aldım HAYIR dediler ben evlenmiyicem arkadaş :/
evet sonuçta buda benim hayatımhayatımda dediğin 14 sene mi![]()
Aynen çünkü olay çok karıştı.Ayarlasın arkadaşına o zaman, daha ne diyeyim.Hem ben kızı seviyorum diyor, hem kızın gönlü bende diyor. Sonra da böyle konuşuyor. En iyisi arkadaşına ayarlasın.
![]()
tamam hayır demez ama en yakın arkadaşımı kaybeticem o varAynen çünkü olay çok karıştı.
Madem kızın gönlü sende söylesene.
Gönlü sendeyse hayır demez ki.![]()
O zaman ilk arkadaşınla konuş, sonra kızla konuş.tamam hayır demez ama en yakın arkadaşımı kaybeticem o var![]()
arkadaşımda tamam der yaO zaman ilk arkadaşınla konuş, sonra kızla konuş.![]()
O zaman arkadaşına şöyle yapın:arkadaşımda tamam der ya![]()
bi denerimO zaman arkadaşına şöyle yapın:
İkinizde kızla konuşun.Kız hanginizi tercih ederse o kazansın.![]()
evet sonuçta buda benim hayatım![]()