Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
"Erkek adama bekarken tüm hatunlar evliyken Koreli hatunlar yakışır."

muzo ya da namı değer desperado64 :P

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,648
offf oyun program bölümleri bomboş yahu crack paylaşım yasak diye bomboş kalmış konu dışıda çok cool yazacak renkli yerler bulamıyorum

offf oyun program bölümleri bomboş yahu crack paylaşım yasak diye bomboş kalmış konu dışıda çok cool yazacak renkli yerler bulamıyorum

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Zaten 2 soru biri matris tersi 50 diğeri ispat 50.Daha bugün olduk sınavı hemen bakmış. :D Düzgün yazsam 100 alacaktım yanlıştır diye birşeyler karaladım 90 vermiş 10 puanı da kesin düzensiz yazdım diye vermedi. :D Ama gel gör ki bugün aynı hocanın başka bir sınavına girdim 20'yi geçeceğimi sanmıyorum yazdığım herşey sallama sadece birkaç bildiğim formül vardı kağıt çok boş durmasın diye onlarla doldurdum. :mrgreen:

ona da verir bi kaç puan :D diff dersi mi bu?

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
elin sevgilisiyle uğraşıyorum arkadaş. nerede sevilisi olan kız, evli kadın var bana geliyor. yalnız kız bulup sevgili edinme konusunda bu kadar talihsizken bu da neyin nesidir. lanetlendiğime iyice inanmaya başladım.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Kendi sevdiğim kızı başkasına ayarlamak zorundamıyım :(

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
yahu kanka değiğim bir çocuk onun için ağladı benimde içim parçalandı bende o kız benim git başka yere diyemedim o günden beri ayarlamaya çalışıyorum ama kızın gönlü bende :/ :D

Sen ağzını açıp bir şey diyemezsen tabi istemediğin şeyleri yapmak zorunda kalırsın. :D

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
yahu kanka değiğim bir çocuk onun için ağladı benimde içim parçalandı bende o kız benim git başka yere diyemedim o günden beri ayarlamaya çalışıyorum ama kızın gönlü bende :/ :D
Bence ayarlama. :D
Kızın gönlü zaten sendeyse kankan da anlar, kızın peşini bırakır. :D
Kız da sana kalır. :D

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Ayarlasın arkadaşına o zaman, daha ne diyeyim. :D Hem ben kızı seviyorum diyor, hem kızın gönlü bende diyor. Sonra da böyle konuşuyor. En iyisi arkadaşına ayarlasın. :P
Aynen çünkü olay çok karıştı. :D
Madem kızın gönlü sende söylesene. :D
Gönlü sendeyse hayır demez ki. :D

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Allah gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin, hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin. Hayırlı Cumalar. Günaydınlar.

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Öldürüp testislerini çalacaklardı!

ABD polisi, Kanadalı şarkıcı Justin Bieber’i öldürüp testislerini tanesi 2 bin 500 dolara (4 bin 500 TL) satmayı planlayan üç kişinin cinayet planını ortaya çıkardı. Tecavüz ve cinayet suçlarından hapse mahkûm olan Dana Martin, yeğeni Tanner Ruane ve Mark Staake’ye 18 yaşındaki şarkıcıyı öldürmeleri için para verdi. Plana göre ikili Bieber’ı kravatla boğup testislerini alacaktı. Martin’le cezasını çektiği cezaevinde buluşup cinayet planı yapan ikilinin foyası polisin dinlemesi sonucu ortaya çıktı. İkili tutuklandı.

Haber ve yapılan plan :D

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
facebook ta şu sildiğimiz kişileri nasıl görürüz .?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...