Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Şu yenisahra daki optimum un önü bayağı dolmuş taşmış adamlar saat kaçta geldiyse artık miting var sanki :D media mark da inidirim var sanırım

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Bu irc deli pişiy :D kendi kanalımın ownerı oldum :P :D

Bitn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
grip oldum ve yarın 2 sınav pazertesi 2 sınav salı 1 çarşamba 2 sınav var ve grip düzelecek gibi değil ki bunu bile zor yazdım :D

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
sırf kabul etçekmi diye iddiaya girdim kabul etti ee napçaz şimdi kabul etçeni 18 kişi düşünemedik önyargılarımızı kırmamız gerek

Bitn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben içtim tadı berbat :D
şu anda klavyeye uzanmaya üşeniyorum. edebiyata çalışıyorum ve uyumamak için R.I.O party shaker dinliyorum :D.gidip kahve içicem olmazsa bende tadına bakıcam :(
[video=youtube;8sPj0Ic8KQ8]http://www.youtube.com/watch?v=8sPj0Ic8KQ8[/video]

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
acaba gerçekten devletin içinde devlete ve millete çalışan POLAT ALEMDAR gibi bir karakter gerçek hayatta varmı çok merak ediyorum ?????

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
şu anda klavyeye uzanmaya üşeniyorum. edebiyata çalışıyorum ve uyumamak için R.I.O party shaker dinliyorum :D.gidip kahve içicem olmazsa bende tadına bakıcam :(
[video=youtube;8sPj0Ic8KQ8]http://www.youtube.com/watch?v=8sPj0Ic8KQ8[/video]
Uyumamak için Ajdar dinle ölüyü uyandırır:biggrin: ayrıca edebiyat-tarih çekilmez konulardır kolay gelsin :D

Bitn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Uyumamak için Ajdar dinle ölüyü uyandırır:biggrin: ayrıca edebiyat-tarih çekilmez konulardır kolay gelsin :D
13 yaşında gözüküyosun nasıl tarih-edebiyat konularını biliyosunben lisedeyim yaşım 14 gözüksede :D

Bitn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aslında 98 doğumluyum ama aralık şu aralık gelsede 14 gözüksem bizde tarih inkilap edebiyatta türkçe :D
benim inkilap 96 ortalamam vardı,matematik 94,fen 99 TÜRKÇE 78 :D :D aslında şimdide aynı tarih 65 matematik 93 :D :D
not:aralıkta dünyanın sonu gelecek heveslenme

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
benim inkilap 96 ortalamam vardı,matematik 94,fen 99 TÜRKÇE 78 :D :D aslında şimdide aynı tarih 65 matematik 93 :D :D
not:aralıkta dünyanın sonu gelecek heveslenme
Gelsinde gidelim dünyada çok canım sıkılıyor :D aralık 3 te doğum günüm 21 olduktan sonra kopacak diyorlar zaten liseye geçmeden koparsa olay çıkartırım banada liseli denmesini istiyorum :D :D

Bitn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gelsinde gidelim dünyada çok canım sıkılıyor :D aralık 3 te doğum günüm 21 olduktan sonra kopacak diyorlar zaten liseye geçmeden koparsa olay çıkartırım banada liseli denmesini istiyorum :D :D
liselinin başka çeşitleri var;
1)meslek liseli
3)fen liseli(ben) bunlara inek denir
4)bide normal liseli
birde liseli olunca sana farklı yaklaşıyorlar ve her zaman iyi olmuyor size yetişkin muamelesi yapıyorlar :( ve hiç bir hatanı affetmiyorlar

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
liselinin başka çeşitleri var;
1)meslek liseli
2)abaza liseli
3)fen liseli(ben) bunlara inek denir
4)bide normal liseli
birde liseli olunca sana farklı yaklaşıyorlar ve her zaman iyi olmuyor size yetişkin muamelesi yapıyorlar :( ve hiç bir hatanı affetmiyorlar
bence yorumu düzenleyip 2. seçeneği kaldır kesin 2. şıkkım ben sonra nai nai dıdıdıdım dıdıdm abi kızmasın :D :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Bir tane "oha"m vardı onu da oyunların boyutu için kullanıyorum:)
Kaç tane oyun var öyle?

205GB falan şimdi, gerekli gereksiz oyunlar :D

V7bdt.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...