Oyunların kurulmuş hali 194GB etmiş yav.
Bir tane "oha"m vardı onu da oyunların boyutu için kullanıyorum

Kaç tane oyun var öyle?
Oyunların kurulmuş hali 194GB etmiş yav.
Fm'ye 80 tl verilir mi ya?
Pesimistik abinin özel tarifi vargrip oldum ve yarın 2 sınav pazertesi 2 sınav salı 1 çarşamba 2 sınav var ve grip düzelecek gibi değil ki bunu bile zor yazdım![]()
hasta olmayı tercih ediyorumPesimistik abinin özel tarifi var
http://forum.shiftdelete.net/itiraflar/289731-sevgilim-bana-atom-bombasi-yapti.html
ben içtim tadı berbathasta olmayı tercih ediyorum![]()
şu anda klavyeye uzanmaya üşeniyorum. edebiyata çalışıyorum ve uyumamak için R.I.O party shaker dinliyorumben içtim tadı berbat![]()
Uyumamak için Ajdar dinle ölüyü uyandırır:biggrin: ayrıca edebiyat-tarih çekilmez konulardır kolay gelsinşu anda klavyeye uzanmaya üşeniyorum. edebiyata çalışıyorum ve uyumamak için R.I.O party shaker dinliyorum.gidip kahve içicem olmazsa bende tadına bakıcam
[video=youtube;8sPj0Ic8KQ8]http://www.youtube.com/watch?v=8sPj0Ic8KQ8[/video]
13 yaşında gözüküyosun nasıl tarih-edebiyat konularını biliyosunben lisedeyim yaşım 14 gözüksedeUyumamak için Ajdar dinle ölüyü uyandırır:biggrin: ayrıca edebiyat-tarih çekilmez konulardır kolay gelsin![]()
aslında 98 doğumluyum ama aralık şu aralık gelsede 14 gözüksem bizde tarih inkilap edebiyatta türkçe13 yaşında gözüküyosun nasıl tarih-edebiyat konularını biliyosunben lisedeyim yaşım 14 gözüksede![]()
benim inkilap 96 ortalamam vardı,matematik 94,fen 99 TÜRKÇE 78aslında 98 doğumluyum ama aralık şu aralık gelsede 14 gözüksem bizde tarih inkilap edebiyatta türkçe![]()
Gelsinde gidelim dünyada çok canım sıkılıyorbenim inkilap 96 ortalamam vardı,matematik 94,fen 99 TÜRKÇE 78![]()
aslında şimdide aynı tarih 65 matematik 93
![]()
not:aralıkta dünyanın sonu gelecek heveslenme
liselinin başka çeşitleri var;Gelsinde gidelim dünyada çok canım sıkılıyoraralık 3 te doğum günüm 21 olduktan sonra kopacak diyorlar zaten liseye geçmeden koparsa olay çıkartırım banada liseli denmesini istiyorum
![]()
![]()
bence yorumu düzenleyip 2. seçeneği kaldır kesin 2. şıkkım ben sonra nai nai dıdıdıdım dıdıdm abi kızmasınliselinin başka çeşitleri var;
1)meslek liseli
2)abaza liseli
3)fen liseli(ben) bunlara inek denir
4)bide normal liseli
birde liseli olunca sana farklı yaklaşıyorlar ve her zaman iyi olmuyor size yetişkin muamelesi yapıyorlarve hiç bir hatanı affetmiyorlar
Bir tane "oha"m vardı onu da oyunların boyutu için kullanıyorum
Kaç tane oyun var öyle?
Ötmenim ötmenim şu metro 2033 oyununu tavsiye edermisiniz?205GB falan şimdi, gerekli gereksiz oyunlar
![]()
Ötmenim ötmenim şu metro 2033 oyununu tavsiye edermisiniz?![]()
o zaman ben kullanabilirimÇocuklara zararlıymış.![]()
o zaman ben kullanabilirimben çocukmuyum yahu
![]()
bu aralıkta 14'e girecem 13 bitti artıkYaş kaç? Bu sorunun cevabına göre çocuksun.![]()