Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
[h=1]500 Internal Server Error[/h]Sorry, something went wrong.

A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation.

If you see them, show them this information:

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Daha adını yazamadığı sitenin davetiyesini arıyor.

Reaksiyon puanı
189
WhatsApp iOs'ta ücretlimidir @cgrszone ? iPhone 4s'e geçtik benim olmazsa olmazlarımdan biridir bu program ve viber. Viberi kurdum ama gördüğüm kadarıyla AppStore'da ücretli bu uygulama. Benmi bulamadım ücretsiz olanını ? :(

Evet ücretli, $0,99 ama yakında ayın 31'nde halloween muhabbetine 1 günlük ücretsiz dağıtım olabilir. Takip et ücretsiz yakalarsan anında al. Hatta ücretsiz uygulama takibi için AppsHawk isimli yazılımı tavsiye ederim. O yazılım sayesinde ucretsiz aldığım 1-2 uygulama var :)

elmalisoda

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23
Cumartesiyi iple çekiyorum Ankara'ya gitmek için. Ailemle, arkadaşlarımla görüşmek. Xbox'a fw attırıp yeni oyunları almayı bekliyorum. Sonra Yine Antalya :D

@elmalisoda Bizim bir ablamız vardı, artık göremiyorum pek hayırdır ? :flowers:

duydum kiii biri benden bahsediyomuş :) naber genç dostum? twitterda görüyorum seni ama fb aşağı fb yukarı. başka bi muhabbetin yok arda bey :D

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Evet ücretli, $0,99 ama yakında ayın 31'nde halloween muhabbetine 1 günlük ücretsiz dağıtım olabilir. Takip et ücretsiz yakalarsan anında al. Hatta ücretsiz uygulama takibi için AppsHawk isimli yazılımı tavsiye ederim. O yazılım sayesinde ucretsiz aldığım 1-2 uygulama var :)

Pekala dostum. Ücretsiz yakalayamazsak mecburen alıcaz uygulamayı :(

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Evdeki fiber internetimin tadı hiç bir yerde yok. :)

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
duydum kiii biri benden bahsediyomuş :) naber genç dostum? twitterda görüyorum seni ama fb aşağı fb yukarı. başka bi muhabbetin yok arda bey :D

Kulaklarını çınlatayım dedim Abla :P Antalya dayız geçinip gidiyoruz okulla işte :) Bi onun için giriyorum sayılır :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...