Alnair Alsad
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 29
Teşekkür ederimKpss ve türlü türlü mülakatlar sonucu.
KPSS'nin canı c......e!

Ne iş yapacaksın?
Teşekkür ederimKpss ve türlü türlü mülakatlar sonucu.
KPSS'nin canı c......e!
Ne iş yapacaksın?
Hayırlı olsun üniformayla'da görürüz inş6 ay eğitimden sonra polis![]()
Youtube hata veriyor, sizde durum nedir?
Youtube hata veriyor, sizde durum nedir?
Bi sorun yokYoutube hata veriyor, sizde durum nedir?
Hayırlı olsun üniformayla'da görürüz inş![]()
Polislik iyidir
Hayırlı olsun..
500 Internal Server Error
Sorry, something went wrong.
A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation.
If you see them, show them this information:
sorun ortadan kalktı![]()
Kalktı da videolar çok yavaş :S
WhatsApp iOs'ta ücretlimidir @cgrszone ? iPhone 4s'e geçtik benim olmazsa olmazlarımdan biridir bu program ve viber. Viberi kurdum ama gördüğüm kadarıyla AppStore'da ücretli bu uygulama. Benmi bulamadım ücretsiz olanını ?![]()
Cumartesiyi iple çekiyorum Ankara'ya gitmek için. Ailemle, arkadaşlarımla görüşmek. Xbox'a fw attırıp yeni oyunları almayı bekliyorum. Sonra Yine Antalya
@elmalisoda Bizim bir ablamız vardı, artık göremiyorum pek hayırdır ? :flowers:
Evet ücretli, $0,99 ama yakında ayın 31'nde halloween muhabbetine 1 günlük ücretsiz dağıtım olabilir. Takip et ücretsiz yakalarsan anında al. Hatta ücretsiz uygulama takibi için AppsHawk isimli yazılımı tavsiye ederim. O yazılım sayesinde ucretsiz aldığım 1-2 uygulama var![]()
Güzel olmuşKaç saat uğraştın bunu yapmak için.
ben de istiyorum bundan![]()
![]()
duydum kiii biri benden bahsediyomuşnaber genç dostum? twitterda görüyorum seni ama fb aşağı fb yukarı. başka bi muhabbetin yok arda bey
![]()
Sen Fb'lisin gençKulaklarını çınlatayım dedim AblaAntalya dayız geçinip gidiyoruz okulla işte
Bi onun için giriyorum sayılır
![]()
Gözümden düştün point'te rakibimsin artık karşı tarafta oyna bir dahakineHarbi mi dermişim![]()