insan haklari mahkemesine sikayet etResmen lise 5 devam ediyoruz ya! Üniversitede ders saatlerinin zille belirlenmesi ne demek!

insan haklari mahkemesine sikayet etResmen lise 5 devam ediyoruz ya! Üniversitede ders saatlerinin zille belirlenmesi ne demek!
Resmen lise 5 devam ediyoruz ya! Üniversitede ders saatlerinin zille belirlenmesi ne demek!
Normalde öğrencilere derler lise değil burası diye ama tam tersi olmuş.
Bir boya badana şart hocam öğrencileri eve bi ara kap getir her biri ayrı ayrı odaları boyasınlar 1 saate tamamdır bu iş ücret olarakta nottan daha iyi bir şey olabilirmiOdam kireç tutmuyooor![]()
Bir boya badana şart hocam öğrencileri eve bi ara kap getir her biri ayrı ayrı odaları boyasınlar 1 saate tamamdır bu iş ücret olarakta nottan daha iyi bir şey olabilirmi![]()
Resmen lise 5 devam ediyoruz ya! Üniversitede ders saatlerinin zille belirlenmesi ne demek!
Sabah sabah şunu sormak esti bana; modemim 125 mbit verdiği halde ve telefonum da wireless n desteklediği halde, telefonu modemin üstüne koysam da 54mbit alabiliyorum. Niye böyle arkadaşlar?
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION]'can ara sıra mesaj atta sms hakkında azalma olsun ay sonu konuşma detaylarını görünce teselli olur![]()
![]()
1000 dk 1000 sms bozulmadan duruyor,bozmayayım![]()
Evi temizleme bulaşık ve çamaşır direk bana kaldı...Bu gün zamanın nasıl geçeceğini anlamayacam muhtemelen
![]()
15 gündür bekleyen bulaşıklarımı hatırlattın bana.![]()
Ne desem bilemedim![]()
Bu ..... Sibel Kekilli'yi ne diye Game Of Thrones a almışlar ya güzelim dizide ne işi varsa
Anca onu becerebilir zaten ama yine de yakışmamış bana göre.Ne diycen?
Dizide oynadığı karaktere bakarsan gayet uygun yere almışlar.![]()