Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Bugünkü denemem fena değildi. :P Adını Feriha koydum. :D

[SDNTV]http://dl.dropbox.com/u/18049530/untitled10.mp3[/SDNTV]

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Başlangıçtaki belirsizlik olur ya. Adım atarsın, sonra beklersin, beklersin, beklersin... Sadece beklersin. O cehennem belirsizliğinden kurtulana kadar devam eder. O süre de senden o kadar şey alır gider ki bu kahrolası belirsizlik. Kendi kendini yersin, bitirirsin. Sonra bir bakarsın ki bir şey kalmamış. İşte o zaman soğursun kendinden. Hatta nefret edersin.

Rahatlamak için yine kendini secdede bulursun. Yalvarırsın "içime ferahlık ver, sen kalbimdekini benden daha iyi bilensin" diye. Anlarsın ki tek sevgili O' dur. Belki de O istiyordur, "çıkarsız sevgini bana sakla" diye dediğini düşünürsün. Yine kendinden nefret edersin. Neden asıl sevgili dururken kendimi bu kadar harap ediyorum diye.

Ama... Aması var işte. İçinde ki bu âmâ ateş, her yerini küle çevirir.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Bir cool story yapalım dedik olmadı. :hammer:

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
böyle çok sinirli oluyorum ben yaa olm adam gibi şeyetsenize.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Nerede bir değişik var bizi buluyor. Kafayı yemiş olduğu laflarından aşikar olan bir teyzemiz gitarları görünce sırtta önümüzü kesti. Ben kaçtım zavallı Yasin kaçamadı :D
Saydım, son bir ayda bu 5. idi İstiklalde. Yeni yeni tipler keşfediyorum bu aralar hadi hayırlısı bakalım :)

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Aşk mı olsa artık?
Yoksa kalbim mi çıksa kaburgamdan dışarı?
Sol kaburgam eksik zaten...
Zaten ordan yaratılmadın mı?
Gelip tamamlasan mı artık?
Yoksa...

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Hafta da iki gün erken kalkıyoz ona laf ediyoz, adamlar nerdeyse her gün kalkıyor. Halime şükretmem gerekirken şikayette bulunuyorum. Düzene girme vakti gelmişdir.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Esselatü hayrun minen nevm... (Namaz uykudan hayırlıdır...)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Bir gün kalpten değilde sabah oluşan bu şişkinlikten göç edecem öbür tarafa

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
An itibariyle Süperonline'nın misafirlerine tahsis ettiği internet hızı. (20 bilgisayar aynı anda bağlıyız)

0WTFU.png

**Genel Merkez (Mecidiyeköy)

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Sen istiyor duj:mrgreen:
[video]http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/70286/sen-istiyor-duj-organize-isler[/video]

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
One Piece iner. :) Kuyrukta bulunmayan bölümleri de başka yerden çekicez artık.
FG9T.png

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Hafta da iki gün erken kalkıyoz ona laf ediyoz, adamlar nerdeyse her gün kalkıyor. Halime şükretmem gerekirken şikayette bulunuyorum. Düzene girme vakti gelmişdir.

Ben hergün 06:30 kalkıyorum ://

Utan az utan :P

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] utanç loading :P
[MENTION=221572]-Beneficence-[/MENTION] yatakta yatarken adı bilinmeyenler de takılır s3 den :P

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] Bayram da gelecem büyük ihtimalle Ankara'ya müsait olursak buluşuruz yine. :D

Erken terk sorunları :P

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
4 eon'u phanerozoic, proterozoic, archean ve hadean olarak sayabiliriz.. proterozoic, archean ve hadean genellikle pre-cambrian olarak bilinir.. phanerozoic ise 3 e ayrılır; cenozoic, mesozoic, paleozoic.. cenozoic kendi arasında 2 ye, mesozoic 3'e, paleozoic ise 6 ya ayrılır.. cenozoic, quaterory ve tertiory; mesozoic cratecous, jurassic ve triassic; paleozoic permian, carboniferrous, devonian, silurian, ordovician, cambrian olarak ayrılır..

quaterory kendi arasında 2 ye ayrılır, holocene ve pleistocene. terriory'de 2 ye ayrılır: neogene, paleogene. neogene; pliocene ve miocene olmak üzere paleogene ise oligocene, eocene, palocene olarak sınıflandırılır.

cenozoic eranın bilinen özellikleri dinazor ve çok sayıda hayvanın nesli tükenmiştir, mammalların sayısı artmıştır ve dominant hale gelmiştir.

mesozoic era age of reptiles olarak bilinir. ilk dinazorlar triassic periodunda görülmüştür. ilk kuşlar, mamallar ve dominant dinazorlar jurassic periodunda görülmüştür. ilk çiçekler ve en fazla dinazor popülasyonu cratecous periodunda görülmüştür.

paleozoic era age of marine, age of fishes ve age of amphibians olarak bilinir.. age of marine= ordovician, cambrian periodlarında denk gelir. bu dönemde ilk organizmalar ve ilk balıklar keşfedilmiştir. silurian ve devonian ise age of fishes dönemine denk gelir, silurianda ilk bitki fosilleri, devonianda ise amphibianslar görülmüştür. permian ve carboniferrous (pennyslavian ve missisipian olmak üzere ikiye ayrılır) age of amphibians dönemine denk gelir.. bu dönemde büyük ağaçlar, ormanlar, böcekler keşfedilirken bazı hayvanların nesli tükenmiştir.

precambrian olarak bilinen proterozoic, archean ve hadean eonlarında dünyanın merkez noktası, ağaçların yaş tahmini, ilk tek hücreli organizmalar ve ilk çok hücreli organizmalar keşfedilmiştir sırasıyla..

bugünlük jeoloji dersimiz bu kadar, ben quize kaçar :D

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
[MENTION=51495]trnc[/MENTION] Allah kolaylık versin. Çekilmez o dersler ya!

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Resmen lise 5 devam ediyoruz ya! Üniversitede ders saatlerinin zille belirlenmesi ne demek!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...