Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
O kanalın yayınlandığı sayfaya üye olman gerekiyor sanırım yanlış biliyorda olabilirim.. Bazen maç yayınlarını izlemeye çalıştığımda bendede çıkıyor ama ben uğraşmıyorum..
Maçı nasıl izleyeceyük hocam. :D

brskyk

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Maç sifreli ya nerden izlicez.

Maç sifreli ya nerden izlicez.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
[MENTION=272576]kanalistanbul[/MENTION]'dan ötürü
smiles31.gif

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
[MENTION=48671]muratflash[/MENTION] bundan sonra sana illegal murat'mı diyelim ne yapalım :D:D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
@muratflash bundan sonra sana illegal murat'mı diyelim ne yapalım :D:D
Kamuya küçük bi hizmet kamu hizmetçisi dersek daha makul olur..:D

Hala izleyemeyen olursa bana özelden ulaşsın şimdi burda paylaşmak yasak.. Ufak bi programcık var exe dosyası bilgisayara kurulum yapmadan açıyorsun o programcıktan gayet güzel izleniyor..

Sopcasttan maç izlenmiyorkii..

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Acele ettim ekledim. Konuştuktan sonra geri dönüşü yok. Konuşsam bir dert konuşmasam ayrı dert. Saçma sapanım valla.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Maç başlayana kadar vakit geçirmek için duygusallığı ön planda tuttuğum bir müzik yaptım. :D

[SDNTV]http://dl.dropbox.com/u/18049530/untitled7.mp3[/SDNTV]

İnce seslere giriş kısmını sevdim ya :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Az öncew öğrenciler geldi dükkana abi lapotopa flash player yükler misin diye !! hayırdrı napcaksınız bu saatte flash player ile ? dedim. Onlar da internetten film izleyeceklerini yüklü olmadığı için izleyemediklerini ve nasıl yükleneceğini bilemedikleri söylediler !!! Tabi ben arkada kıhkıhkıh diye gülen kızı görünce asıl amaçlarının wifi şifresini girip gerekli yazılımı kurup o şekilde vereceğimi düşünmüş olmalılar ki otomatik seçeneğini kapatıp programı yükleyip pcyide yeniden başlattığımı görünce hepsinin surat ifadesi bu tezimi destekler nitelikteydi :D neyse parasını sordular almadım tabi gönlüm o kadarına razı gelmedi :D yıl olmuş 2012 flash player yüklemeyi bilmeyeceksin peeeh kaçım kurasıyız olm biz :D

kanalistanbul

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Az öncew öğrenciler geldi dükkana abi lapotopa flash player yükler misin diye !! hayırdrı napcaksınız bu saatte flash player ile ? dedim. Onlar da internetten film izleyeceklerini yüklü olmadığı için izleyemediklerini ve nasıl yükleneceğini bilemedikleri söylediler !!! Tabi ben arkada kıhkıhkıh diye gülen kızı görünce asıl amaçlarının wifi şifresini girip gerekli yazılımı kurup o şekilde vereceğimi düşünmüş olmalılar ki otomatik seçeneğini kapatıp programı yükleyip pcyide yeniden başlattığımı görünce hepsinin surat ifadesi bu tezimi destekler nitelikteydi :D neyse parasını sordular almadım tabi gönlüm o kadarına razı gelmedi :D yıl olmuş 2012 flash player yüklemeyi bilmeyeceksin peeeh kaçım kurasıyız olm biz :D
Bu saatte he,neredesin kardeş sen?Bu arada öyle deme ben bir ara komşuya yedirmiştim,o da senin gibi otomatik seçeneğini kaldırmıştı. Tabi ben onu düşünüp keylogger atmıştım bilgisayara. Sonuç olarak 1-2 ay bedava kullandım.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Bu saatte he,neredesin kardeş sen?Bu arada öyle deme ben bir ara komşuya yedirmiştim,o da senin gibi otomatik seçeneğini kaldırmıştı. Tabi ben onu düşünüp keylogger atmıştım bilgisayara. Sonuç olarak 1-2 ay bedava kullandım.

öyle bir şey olsa bile anlarız merak etme :) ki zaten kontrol ediyoruz :) wifi kullanan cihazım yok modem karşımda koskoca ışık var yanıp sönmeye başladı mı haaa diyorum zaten bi ban herşeyi bitiriyor :) Ben aydın dayım bu arada akşam pc olan dükkanı kapatıyorum ps3 salonu gece 4 e kadar açık :)

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
"Esselatu hayrun minen nevm" Namaz uykudan hayırlıdır...

Root-Sistemci

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Seni Sevmek,Sağır bir ressam'ın düşen gülün sesini kağıda çizmesi gibidir.çok özledim seni

Meryyy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Daha yirmi, yirmi, yirmiymiiiişşş :huh: :huh: şeklinde Anadolu racka bağladım sabah sabah..
@-Beneficence- foruma gelince bunu da yorumlarmısın stajyer doktorum :P:D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=269853]Meryyy[/MENTION]

Bebeyi atayiz gibi kullanıyorsun,
Yok bunu açıkla,yok şunu açıkla.

:P

Meryyy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
@Meryyy

Bebeyi atayiz gibi kullanıyorsun,
Yok bunu açıkla,yok şunu açıkla.

:P
Bebee derken..??? :):D
Tüm bu yaptıklarım [MENTION=221572]-Beneficence-[/MENTION]'nin kişisel gelişimi için, küçükten bu analizleri yapabilme yetisi kazansın da ilerde insan ilişkilerinde tongaya düşmesin diye :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91

"Bebe" Ankara'da yetişen bir bitki türüdür :P

Niye daha gelişmemiş mi -Beneficence - :D

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
PTT ye lanet olsun 20 kere aradım 2 kere düştü numara! (Yok artık diyorum teknolojilerine) onda da müşteri hizmetleri açmadı!

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Bu gün İstanbul semalarında o küme küme olan bulutlardan gördüm. Hani harp projesinde görülen. Hayırdır inşAllah.. .

cl1.jpg

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91

Adam daha taze Liseliymiş o zaman :P

Liseden yeni çıkmış sıcak sıcak :D

Meryyy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Evet ya hem de Endüstri Meslek.. :cool:
Yalnız [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] senin dumanın soğudu diye dumanı üstündekileri kıskanma sakın :D:D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91

Ben bi gülüp geliyorum :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...