- Reaksiyon puanı
- 31
Şu anda yoğunum foruma fazla bakamıyorum öğleden sonra icabınıza bakıcam liseymiş gelişmemişmişmiş:dil::dil::devil2: [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] [MENTION=269853]Meryyy[/MENTION]
Şu anda yoğunum foruma fazla bakamıyorum öğleden sonra icabınıza bakıcam liseymiş gelişmemişmişmiş:dil::dil::devil2: [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] [MENTION=269853]Meryyy[/MENTION]
bugün rüyamda yine sen vardın. Saat olmuş gecenin 3ü, herkes uyumuş, annem, babam, kardeşim, bende uyumuşum ama gönlüm hep ayakta, aşkım hep ayakta, onlar hiç uyumadı ki. Seni tanıdığımdan, sana tapalıdan beri gözüme uyku girmedi aşkımın, sevdamın da. Ne tedaviler aradım, ne ilaçlar kullandım. Çaresi bir mucize bu hastalığın o da sensin.
Ağlıyorum şu saat, unutma beni ağlatan sensin. Uyutmayan, hayatı zindan eden sensin. Ne hayat tat veriyor, ne o olmazsa olmaz dediğim bilgisayar, ne hava, ne ekmek, ne su,.. sadece ama sadece sensin o tat. Sensin benim hayatım, sensin.
Benden vazgeçmemi mi istiyorsun? Tamam kabul. Çıksın birisi güneşe yazsın adını (benim yazdığımın yanına) vazgeçerim senden. Ya da sağır bir ressam, toprağa düşen gülün sesini çizsin bir kağıda o zaman vazgeçerim senden. O zaman vazgeçerim anlıyor musun? VAZGEÇMEM SENDEN.
Dipnot : Tülay ne Olur Geri DÖn
TÜLAY NE OLUR GERİ DÖNNN :d
Haydi SDN ahalisi toplanın kız kaçırmaya gidiyoruz
@ReDo @topalsolucan @-Beneficence- @kanalistanbul @spybot @by efsane @Karargaht @Troy @AliA @dgncn @Rom. @muratflash
ve diğer baba yiğitler.... :mrgreen:
Takla at da inanalım sevdiğine :laugh:
L*n ne üzülüyon senin için kaçırıyoz sevin sevin eccuk![]()
SDN ofisinde düğün yapalım en iyisi ,adminlerdende hiç ses çıkmıyor ha hiç yardımcı olmuyorlar
Abla o abla, baba değil.
Abla o abla, baba değil.![]()
Haydi SDN ahalisi toplanın kız kaçırmaya gidiyoruz
@ReDo @topalsolucan @-Beneficence- @kanalistanbul @spybot @by efsane @Karargaht @Troy @AliA @dgncn @Rom. @muratflash
bende diyorum profil resmi kıza benziyor neyse çaktırma insan aşık oldumu gözüne birşey görünmüyor![]()
(OFSAYT ) :d
Tahta değil hava, hava. o sahne geldi aklıma goradan.İyi düzelttin, çaktırma.
![]()
hava olmasın) harbidende nerden yakaladıysan
Sevdiğim bi filmse illa ki yakalıyorum.
O değilde senin durum ne olacak? ne yapmayı planlıyosun?![]()
ben alıştım abi ya 1968'den beri böyleyim.kader kısmet belki bir gün bir şey vesile olur.istediğimiz olur vesile olmadıysada hayat bu bilmiyorum müslüm baba gel bana doğru diyor ona doğru gidiyorum bakalım hele ne olacak
adres ver gelelimElinden geleni yaptıysan fazla da zorlama.Olmuyorsa olmuyor.Her yer güzellik kaynıyo, şuan bizim fakültenin bahçesindeyim etraf var ya anlatamam o derece.![]()
adres ver gelelim
Akdeniz üniversitesi.Kapıya gel alayım içeri.![]()
cennete düşmüşsün daha ne isityon işine bak ya
Redo varsa bu iş yatar kızı kendine kaçırırHaydi SDN ahalisi toplanın kız kaçırmaya gidiyoruz