Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Şu anda yoğunum foruma fazla bakamıyorum öğleden sonra icabınıza bakıcam liseymiş gelişmemişmişmiş:dil::dil::devil2: [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] [MENTION=269853]Meryyy[/MENTION]

Root-Sistemci

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bugün rüyamda yine sen vardın. Saat olmuş gecenin 3’ü, herkes uyumuş, annem, babam, kardeşim, bende uyumuşum ama gönlüm hep ayakta, aşkım hep ayakta, onlar hiç uyumadı ki. Seni tanıdığımdan, sana tapalıdan beri gözüme uyku girmedi aşkımın, sevdamın da. Ne tedaviler aradım, ne ilaçlar kullandım. Çaresi bir mucize bu hastalığın o da sensin.

Ağlıyorum şu saat, unutma beni ağlatan sensin. Uyutmayan, hayatı zindan eden sensin. Ne hayat tat veriyor, ne o olmazsa olmaz dediğim bilgisayar, ne hava, ne ekmek, ne su,.. sadece ama sadece sensin o tat. Sensin benim hayatım, sensin.

Benden vazgeçmemi mi istiyorsun? Tamam kabul. Çıksın birisi güneşe yazsın adını (benim yazdığımın yanına) vazgeçerim senden. Ya da sağır bir ressam, toprağa düşen gülün sesini çizsin bir kağıda o zaman vazgeçerim senden. O zaman vazgeçerim anlıyor musun? VAZGEÇMEM SENDEN.

Dipnot : Tülay ne Olur Geri DÖn
TÜLAY NE OLUR GERİ DÖNNN :d

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
bugün rüyamda yine sen vardın. Saat olmuş gecenin 3’ü, herkes uyumuş, annem, babam, kardeşim, bende uyumuşum ama gönlüm hep ayakta, aşkım hep ayakta, onlar hiç uyumadı ki. Seni tanıdığımdan, sana tapalıdan beri gözüme uyku girmedi aşkımın, sevdamın da. Ne tedaviler aradım, ne ilaçlar kullandım. Çaresi bir mucize bu hastalığın o da sensin.

Ağlıyorum şu saat, unutma beni ağlatan sensin. Uyutmayan, hayatı zindan eden sensin. Ne hayat tat veriyor, ne o olmazsa olmaz dediğim bilgisayar, ne hava, ne ekmek, ne su,.. sadece ama sadece sensin o tat. Sensin benim hayatım, sensin.

Benden vazgeçmemi mi istiyorsun? Tamam kabul. Çıksın birisi güneşe yazsın adını (benim yazdığımın yanına) vazgeçerim senden. Ya da sağır bir ressam, toprağa düşen gülün sesini çizsin bir kağıda o zaman vazgeçerim senden. O zaman vazgeçerim anlıyor musun? VAZGEÇMEM SENDEN.

Dipnot : Tülay ne Olur Geri DÖn
TÜLAY NE OLUR GERİ DÖNNN :d

Haydi SDN ahalisi toplanın kız kaçırmaya gidiyoruz :P
@ReDo @topalsolucan @-Beneficence- @kanalistanbul @spybot @by efsane @Karargaht @Troy @AliA @dgncn @Rom. @muratflash

ve diğer baba yiğitler.... :mrgreen:

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=39204]desperado64[/MENTION]

Gitmişken banada kaçıralım 1 tane ://

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Takla at da inanalım sevdiğine :laugh:

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Ayıpsın [MENTION=48615]ReDo[/MENTION]Can kuzenleri de sana kaçırırız. :P

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Tarkanın bir parçasına yaptığım yorum patlama yapmış mutlu oldum :D Ozan KESRİK :)

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104

L*n ne üzülüyon senin için kaçırıyoz sevin sevin eccuk
pis.png

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Bu ders araları çok ya. Ortamı kurunca bu boşlukları iyi değerlendirmek lazım :yes:

Root-Sistemci

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sevdiğim bi filmse illa ki yakalıyorum.

O değilde senin durum ne olacak? ne yapmayı planlıyosun? :D

ben alıştım abi ya 1968'den beri böyleyim.kader kısmet belki bir gün bir şey vesile olur.istediğimiz olur vesile olmadıysada hayat bu bilmiyorum müslüm baba gel bana doğru diyor ona doğru gidiyorum bakalım hele ne olacak

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
ben alıştım abi ya 1968'den beri böyleyim.kader kısmet belki bir gün bir şey vesile olur.istediğimiz olur vesile olmadıysada hayat bu bilmiyorum müslüm baba gel bana doğru diyor ona doğru gidiyorum bakalım hele ne olacak

Elinden geleni yaptıysan fazla da zorlama.Olmuyorsa olmuyor.Her yer güzellik kaynıyo, şuan bizim fakültenin bahçesindeyim etraf var ya anlatamam o derece. :D

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Futbol topu olsaydınız. Hangi futbolcunun size vurmanızı istersiniz diye bir anket açsam mı :)

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
KKK :D

Asyalıların internet gülüşüymüş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...