re13el
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 114

Ben de dağınık biriyim

Bilmemki Redoş senin içinde neler oluyo![]()
Kendini bi dinle, bedeninin sinyallerini bi birleştir bakalım talebi neymiş![]()
Bilmemki Redoş senin içinde neler oluyo![]()
Kendini bi dinle, bedeninin sinyallerini bi birleştir bakalım talebi neymiş![]()
La bebe Redoş daha tatlı durdu sende![]()
Redoş mu Redo mu hadi oylayalım![]()
Tamam açsın biri ben çıkıcam birazdan.![]()
Nerden sanırsan sana öyle bir şey mi dedim.Fazla çıkma,sen de yükseklik korkusu vardı sanırsam![]()
Nerden sanırsan sana öyle bir şey mi dedim.![]()
Laptopa soğutucu almaya gidicem bir de foto makinesine çanta.Öneri alabilirim teknosa,bimeks,vatan,gold
![]()
@ReDo eğlence sponsorum, kesinliklem, olmazsa olmazım, tofitam, eti pufum, tecilli markam, beyzadem, şeyhzadem, kara dutum çatal karam çingenem desem affettirebilirmiyim o gafı mı..?![]()
@ReDo eğlence sponsorum, kesinliklem, olmazsa olmazım, tofitam, eti pufum, tecilli markam, beyzadem, şeyhzadem, kara dutum çatal karam çingenem desem affettirebilirmiyim o ''Redoş'' gafı mı..?![]()
Bu ney hay allah karnım acıktıGeçmiş olsun dikkat et kendine
![]()
Olsada yesek bekarlığın gözü çıksın.. : (
Torpağın [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] sana ısmarlasın Ankara'daBu ney hay allah karnım acıktı![]()
Bugün bir kez daha kesinlik kazandı ki, kızlara karşı üzerimde bir lanet var. Kaldırımda efendi efendi cuma namazına giderken önümden 3 tane kız salına salına tüm kaldırımı kaplamış şekilde ilerliyorlar. artık diplerine kadar yaklaştım, geçicem, geçemiyorum. cami'ye yakın olduğum için okunan ezanın sesi de o kadar yüksek geliyor ki, yol istemek için bağırmam gerekiyor.
dayanamadım, yola inip yanlarından basıp gideyim diye adımımı yola bir attım, arkadaki abinin birinin üzerime atlamasıyla otobüsün korna ve fren sesi arasında, kızların da korkudan ciyaklamasıyla ne olduğunu anlamam 1-2 dk sürdü. adam kurtarmasa gitmiştim.![]()