Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
stajyerlere para verilmiyor ki. burada bu paraya çalışılmaz dediği, mezuniyet sonrası mühendis olarak burada çalışmam diyor. ben doğrudan ceo olmam lazım diyor :D

bizim firmada stajyerlerede para verildiği için demiştim....
ceo olacakmış ha.... hiç güleceğim yoktu...
bu tipler neden beni bulmaz ki? çok eğlenirdim kesin....

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Naim arkadaşım Allah Rahmet eylesin.. Mekanı cennet olsun.. Allahü teala herkese böyle aylarda ruhunu teslim etmeyi nasip etsin... Başın sağ olsun..

@Mai Nai

ALLAH rahmet eylesin.

@Mai Nai : Allah Rahmet Eylesin. Mekanı Cennet Olsun İnşallah..

Allah rahmet eylesin abi.Mekanı cennet olsun.

Allah rahmet etsin. Başın sağolsun.

@Mai Nai: Başın sağolsun.. Allah rahmet eylesin.. Bu yaşına kadar anneannenin yanında olduğu için ne kadar şanslı olduğunu düşünerek şükret olur mu? Çok üzüldüm...
Anneannemizin mekanı cennet olsun...

Başın sağolsun Allah mekanını cennet eylesin

@Mai Nai: Başın sağolsun , bu mübarek ayda ALLAH (cc) herkese ruhunu teslim etmeyi nasip etsin..

Allah razı olsun, siz sağolun dostlar.
İyi dilekleriniz için teşekkürler.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Ekmek koyamıyorum miğdeme, gözüm döndü çileğe.. .
cilekli-muhtesem-pasta-778.jpg

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
aza tahammul ederek biyere gelinseydi koleler kral olurdu :P da bidakka ya obama kral sayilir :P
da abi onlar da ayaklandi ama hatirlarmisiniz bilemem de :P
gerci ayaklaninca amerikalilar da desteklemis zenciler ozellikle kuzey tarafindakiler :P
sonucta neymis kolelikle biyere varilmiyomus. yada bisure kole olarak idare edip ondan sonra mi ayaklanmak gerekiyomus mu dememiz gerekiyodu yoksa :D

ama hakkini aliyosan aza thammule sozum yok. ama hakkin yeniyoken aza tahammul tembelliktir miskinliktir bence :P

dini bakis acisiyla bakarsak peygamberimiz de eh elimizdeki inananlar yeter bunla idare edelim. bizi mekkeden kovuyolar ama biz yiyelik dayagimizi oturalim oturdugumuz yerde deseydi cok sey farkli olurdu :D

süpersin... ya yok bole soru yok boyle cevap

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Ana internet servis sağlayıcıları aşağıya kaydırılmış.. Dolayısıyla ttnet kategoriside..

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
arkadaş dünyanın çivisi çıkmış be ben kaçıyorum üstüme üstüme geliyor omuzu çakıyor ve özür bile dilemiyor. bunu yapanda bir bayan azıtmış millet yahu...

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
arkadaş dünyanın çivisi çıkmış be ben kaçıyorum üstüme üstüme geliyor omuzu çakıyor ve özür bile dilemiyor. bunu yapanda bir bayan azıtmış millet yahu...

aynısı benım basıma geldi 4 kadın grup,geccek yer yok bana carpıyolar insan özur dıler dıyolar sonra...

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
yahu kız omuzumu çıkardı bırak öyle hafifçe de değil üstelik koca kaldırımda yer bol durdum (mecburen tır çarpmışa döndüm çünkü) döndüm baktım hiç umurunda değil sanki gayet normal yolda yürüyor üstelik kaçtım üstüme üstüme geldi. tabi her gün vuruyorlar ama ama böyle çileden ilk defa çıkardılar bu ne yahu.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
yahu kız omuzumu çıkardı bırak öyle hafifçe de değil üstelik koca kaldırımda yer bol durdum (mecburen tır çarpmışa döndüm çünkü) döndüm baktım hiç umurunda değil sanki gayet normal yolda yürüyor üstelik kaçtım üstüme üstüme geldi. tabi her gün vuruyorlar ama ama böyle çileden ilk defa çıkardılar bu ne yahu.

Şu insan trafiğinden bende çok şikayetçiyim. Yolda yürümeyi bilmeyenlerde cabası.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
SDN iftar buluşması mı yapsak? fena olmazdı.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Yazılım haberleri konusundaki arkadaşlar birbirinizle tartışmanız sıktı artık ......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...