topalsolucan
Rektör
tut kolundan beğenmiyorsan kapı burda de
ben onu diyecek konumda değilim. üstelik kızın parası var hava yapıyor, yapacak bir şey yok.

tut kolundan beğenmiyorsan kapı burda de
stajyerlere para verilmiyor ki. burada bu paraya çalışılmaz dediği, mezuniyet sonrası mühendis olarak burada çalışmam diyor. ben doğrudan ceo olmam lazım diyor![]()
Hep sana çatıyor bu olaylar.![]()
Hep sana çatıyor bu olaylar.![]()
Hepte kız denk geliyor ya da kadın Iphonu corbaya düşen mi dersin otobusteki miBizim ki de kör talih hep
![]()
stajyerlere para verilmiyor ki. burada bu paraya çalışılmaz dediği, mezuniyet sonrası mühendis olarak burada çalışmam diyor. ben doğrudan ceo olmam lazım diyor![]()
Sen Askerde Çok Dayak Yemişsin O Yüzden :closedeyes:
Hepte kız denk geliyor ya da kadın Iphonu corbaya düşen mi dersin otobusteki mi
Bizim ki de kör talih hep![]()
Tugayın Yemekleri kötü olunca biz de dayağa ilgi duyuyorduk ve yiyorduk![]()
Naim arkadaşım Allah Rahmet eylesin.. Mekanı cennet olsun.. Allahü teala herkese böyle aylarda ruhunu teslim etmeyi nasip etsin... Başın sağ olsun..
@Mai Nai : Allah Rahmet Eylesin. Mekanı Cennet Olsun İnşallah..
Allah rahmet eylesin abi.Mekanı cennet olsun.
Allah rahmet etsin. Başın sağolsun.
@Mai Nai: Başın sağolsun.. Allah rahmet eylesin.. Bu yaşına kadar anneannenin yanında olduğu için ne kadar şanslı olduğunu düşünerek şükret olur mu? Çok üzüldüm...
Anneannemizin mekanı cennet olsun...
Başın sağolsun Allah mekanını cennet eylesin
@Mai Nai: Başın sağolsun , bu mübarek ayda ALLAH (cc) herkese ruhunu teslim etmeyi nasip etsin..
olaylarda hep karşı cins karşıma çıkarken, duygusal bağlamda hep avucumu yalamam gerçekten ironik.
Allah razı olsun, siz sağolun dostlar.
İyi dilekleriniz için teşekkürler.
aza tahammul ederek biyere gelinseydi koleler kral olurduda bidakka ya obama kral sayilir
![]()
da abi onlar da ayaklandi ama hatirlarmisiniz bilemem de![]()
gerci ayaklaninca amerikalilar da desteklemis zenciler ozellikle kuzey tarafindakiler![]()
sonucta neymis kolelikle biyere varilmiyomus. yada bisure kole olarak idare edip ondan sonra mi ayaklanmak gerekiyomus mu dememiz gerekiyodu yoksa
ama hakkini aliyosan aza thammule sozum yok. ama hakkin yeniyoken aza tahammul tembelliktir miskinliktir bence
dini bakis acisiyla bakarsak peygamberimiz de eh elimizdeki inananlar yeter bunla idare edelim. bizi mekkeden kovuyolar ama biz yiyelik dayagimizi oturalim oturdugumuz yerde deseydi cok sey farkli olurdu![]()
Allah razı olsun sağolasın.Başın sağolsun kardeşim. Allah mekanını cennet eylesin. Kalanlara sabır versin![]()
arkadaş dünyanın çivisi çıkmış be ben kaçıyorum üstüme üstüme geliyor omuzu çakıyor ve özür bile dilemiyor. bunu yapanda bir bayan azıtmış millet yahu...
yahu kız omuzumu çıkardı bırak öyle hafifçe de değil üstelik koca kaldırımda yer bol durdum (mecburen tır çarpmışa döndüm çünkü) döndüm baktım hiç umurunda değil sanki gayet normal yolda yürüyor üstelik kaçtım üstüme üstüme geldi. tabi her gün vuruyorlar ama ama böyle çileden ilk defa çıkardılar bu ne yahu.
SDN iftar buluşması mı yapsak? fena olmazdı.
kulağımı kesip atasım var.... lanet olsun........
Ankara da ise gelirim ben![]()