- Reaksiyon puanı
- 2,148
Bu ramazan ekibi kimlerdir hocam malum bu sizlerle geçireceğim ilk ramazan![]()
Bilmem hocam daha önce dahil olmadım

Bu ramazan ekibi kimlerdir hocam malum bu sizlerle geçireceğim ilk ramazan![]()
Genelde iftarla sahur arasında yatmayanlar..Bu ramazan ekibi kimlerdir hocam malum bu sizlerle geçireceğim ilk ramazan![]()
Bir kaç kez daha görmüştüm geçen seneki ramazan ekibi toplanacakmı diye ona istinaden sormuştum yarın gece göreceğiz bakalımBilmem hocam daha önce dahil olmadımForumda kimler varsa onlar artık
![]()
Bir kaç kez daha görmüştüm geçen seneki ramazan ekibi toplanacakmı diye ona istinaden sormuştum yarın gece göreceğiz bakalım![]()
benefi bizim bahsettiğimiz msn ekibiydiramazanda aman sabahlar olmasın, gül gül ölüyoduk ne varsa o kadar geyik yapcak.. yatın zıbarın di mi.
efsane, alsad, bazı bazı kadıköy, demnesia nickli meçhul arkadaş, küfür etmediği sürece amanda. filan filan..seni de pek meraklı gördüm
![]()
O değilde yarın geceden itibaren iftarda ve sahurda televizyonlardaki dini programlarda saçma sapan sorular gene başlayacak..
Hocam sabah ezanı uyansak yesek yatsak oruç kabul olur mu?..
Hocam sakız çiğnemek orucu bozar mı??.
Hocam diş fırçalamak orucu bozar mı?..
Hocam öpüşmek orucu bozar mı??.
Hocam dişimi çektirsem kaşımı aldırsam saçlarımı kestirsemö oruç bozulur mu??.
Bu sorulara ekran karşısında çok sinirleniyorum..
Aynen efsane bende öyle düşünüyordum zaten..Sahur için Semerkand TV'yi öneririm. Serdar Tuncer'in sunuyor. Tuğrul İnançer ilk konuğu..
Yok ya, bizim ekip başkaydı.
Gündüz ben, zoki, elmalısoda, alnair alsad, demnesia takılıyoduk.
Akşam 9'dan sonra da, ben, soda, alnair, dem msn'de buluşuyoduk. Çok keyifliydi, sahura kadar muhabbet.
Bu sene dem yok.
Ay abla çok özledim sizi ya.![]()
Sahur için Semerkand TV'yi öneririm. Serdar Tuncer'in sunuyor. Tuğrul İnançer ilk konuğu..
Aynen efsane bende öyle düşünüyordum zaten..
benefi bizim bahsettiğimiz msn ekibiydiramazanda aman sabahlar olmasın, gül gül ölüyoduk ne varsa o kadar geyik yapcak.. yatın zıbarın di mi.
efsane, alsad, bazı bazı kadıköy, demnesia nickli meçhul arkadaş, küfür etmediği sürece amanda. filan filan..seni de pek meraklı gördüm
![]()
Bu bazı bazıları ben niye hatırlamıyorum![]()
İnsanın başına ne gelirsen meraktan gelirmiş ama neysebenefi bizim bahsettiğimiz msn ekibiydiramazanda aman sabahlar olmasın, gül gül ölüyoduk ne varsa o kadar geyik yapcak.. yatın zıbarın di mi.
![]()
msn grup toplantılarımızda sizin isminizi nadiren de olsa görüyorduk amayanlış mı hatırlıyoruz acabaa
[MENTION=221572]-Beneficence-[/MENTION] de iyidir ama ben mustafa abimi istiyommyavrum sen üzülme dem'i de buluruz hepsini buluruz. hiç olmadı bana tarif ettiği kadarıyla gider onun evini bulurum, önündeki ıhlamur ağacından tanırımağacın kokusunu takip edip bulurum beee
![]()
baktın bulamadım eh o zaman benefi ile idare ederiz :lol:![]()
dedikoduyla ne işimiz olur ayıp sana.Vay dedikodu demek![]()
ağzını hayra aç çocuk. ne ölmesi. hem sen nerden buldun o kadar bilgiyi@-Beneficence- de iyidir ama ben mustafa abimi istiyomm
@elmalisoda, hem ev telefonunu hem adresini buldum. Yarın ararım, ulaşamazsam sen gidersin?
Olur mu?
Öldü mü kaldı mı çok merak ediyom.
dedikoduyla ne işimiz olur ayıp sana.![]()
ağzını hayra aç çocuk. ne ölmesi. hem sen nerden buldun o kadar bilgiyikorkalım mı senden?
![]()
hahahaYok, bi defasında bana demişti ki internet benim adıma..
Ben de adını soyadını kullanarak üzerinde bulunan telefon numaralarını buldum..
Benden değil ama zekamdan korkun
Sabah arıycam.![]()
Ohoo aynı isim ve soyisimle o kadar çok kişi vardırkii Türkiye nin bu konuda eşi benzeri yok..
bursa - yıldırım olacak. mahalle ne?Şehir tutuyor abi..
ahahahaAdamın herşeyini öğrenmişsiniz de bi tel mi almadınız![]()