ReDo
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 91
Vayyy mesajı editlemiş 

Bastım mühürü![]()
[MENTION=167734]ua23ua[/MENTION] müdür senlik bir mesele varMüdürünü çağır bana@-Beneficence-
Sen bari yapma abim hadi bunlar hatundan anlamıyor onları kabul ettimde sen bir prof olarak güzelliği bilecek adamsın yapma bunu banaİvi'nin düğününe Ciguli de katılacakmış..![]()
Ben hiçbi zaman İvi çirkin demedimkii sadece biraz ses tonu kalın onuda idare edeceksin artık..Sen bari yapma abim hadi bunlar hatundan anlamıyor onları kabul ettimde sen bir prof olarak güzelliği bilecek adamsın yapma bunu bana![]()
Sen bari yapma abim hadi bunlar hatundan anlamıyor onları kabul ettimde sen bir prof olarak güzelliği bilecek adamsın yapma bunu bana![]()
Pc hapörlörün bozuk diyorum bana bir inanmıyorsun sırf bu yüzden sana gidip ses sistemi alacamBen hiçbi zaman İvi çirkin demedimkii sadece biraz ses tonu kalın onuda idare edeceksin artık..![]()
Bu şanslı bayanın adınıda öğrenmiş olduk 18 gün kalmıştıBen anlıyorum ama şaka yapıyorumMerak etme İvi'yi sevmiyorum avatardan belli
![]()
Karanlıkta her hatun güzeldir![]()
Pc hapörlörün bozuk diyorum bana bir inanmıyorsun sırf bu yüzden sana gidip ses sistemi alacam
Bu şanslı bayanın adınıda öğrenmiş olduk 18 gün kalmıştı![]()
SSD aldım diye sevinmiştin ama az çekmedin herhalde ondan. İnşallah verirler.
Skype da güvenlik açığı varmışş..
![]()
İvi benimdir, benim kalacak![]()
HAYIRDIR kardeşim sıkıntı mı var yengemiz hakkında![]()
Kötü bir durum olmuş.Bende farklı bir şehire gittiğimde insan azlığından camileri dolu göremeyince bir değişik oluyor insan.bende bazen dişarda kılarim, artık belediyler ve hayırsever insanlar camilelerin avlularinada günesten koruma ve ferahlık verici bir takım şeyler yaptırmakta ,suna tanık oldum sırnakta asker iken bir üst bölgesine göreve gittik. Hemen 3 4 km aşağisinda Camii vardi, sabah ezaini duydum ve hoca sadece ezan okumak ıcın camiye gidiyormus köylüler,cemaat yok imiş
Şöyle böyle diyenleri boşver sen 10 numara hatun. Allah bi yastıkta kocatsın..http://www.youtube.com/watch?v=t6BJxv01dnQ&feature=relmfu @muratflash ölmek istedim:crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying: