- Reaksiyon puanı
- 16,128
nedense resimler operamini ile goruntulenemiyor bu sgh-e250nin emeklilik zamani geldi demek? o zaman ne alicam ki asha 302 tip olarak iyi fiyat olarak kotu.
nedense resimler operamini ile goruntulenemiyor bu sgh-e250nin emeklilik zamani geldi demek? o zaman ne alicam ki asha 302 tip olarak iyi fiyat olarak kotu.
Tam senin durumuna uygun bir karikatür buldum
![]()
Sağlık gibi nimet yok, kıymetini bilmek lazım.
Yarı yoldan döndüğüne göre azap dolu günler geliyor desenize@real madridli, @Kurşun Kalem, @-Beneficence- (yine kopyala-yapıştır yaptım), @topalsolucan sitenin eskilerinden olduğum için yenilere yer açmam konusunda bi baskı vardı bende ayrılma kararı verdim ancak dayanamadım ve yarı yoldan geri döndüm, jübilemi yapmak için![]()
Yarı yoldan döndüğüne göre azap dolu günler geliyor desenize![]()
Şaka bir yana jübile için çok erken sen lazımsın bize![]()
Lafın gelişi sıkıntı yok kardeşim buralardayız![]()
ancak dayanamadım ve yarı yoldan geri döndüm, jübilemi yapmak için![]()
aynısını dün yaşadım bende yarı yoldan döndüm. Her an hokuz pokuz olabilirim ama![]()
Böyle demesi için de baskı yapanlar olabilir.
SDN Mafyası.![]()
Başında da bi Ordulu varmış, eğitimci biri imiş ama çözemedim kim, ayrıntı lazım.
Gerçekler ayrıntıda gizlidir![]()
Giderim bak!
---------------------------
Düğün gürültüsü mü, sivrisinek vızıltısı mı hangisi daha katlanılmaz, bilemiyorum.![]()
@real madridli, @Kurşun Kalem, @-Beneficence- (yine kopyala-yapıştır yaptım), @topalsolucan sitenin eskilerinden olduğum için yenilere yer açmam konusunda bi baskı vardı bende ayrılma kararı verdim ancak dayanamadım ve yarı yoldan geri döndüm, jübilemi yapmak için![]()
Vayy kendi düğünün mü yoksa, yoksa gidiyo musun gerçekten?
Cevap sinek.