Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Yine damardan girdin offf nasıl dayanacağım ya...
Sonunda kavuşmak varsa sana döktüğüm her göz yaşı inci olup dizilsin yollarına
Eğer bir gün kaderde senin olmak varsa bir değil bin ömür daha beklerim arafta
Eğer nefesini hissetmek varsa yanı başımda ben nefesimi tutar seni beklerim kalbim avuçlarında...

(Buda sen ve sevdiğin için yarana tuz basmak gibi oldu ama idare et :)

Şehzade~

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1
Sonunda kavuşmak varsa sana döktüğüm her göz yaşı inci olup dizilsin yollarına
Eğer bir gün kaderde senin olmak varsa bir değil bin ömür daha beklerim arafta
Eğer nefesini hissetmek varsa yanı başımda ben nefesimi tutar seni beklerim kalbim avuçlarında...

(Buda sen ve sevdiğin için yarana tuz basmak gibi oldu ama idare et :)

Sabah sabah beni ağlatmak mı derdin söyler misin bu arada idare edemem:D

Meryyy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Değer verdiğim biri ''Her koşulda nasılsa bir darılma sebebi bulacaksın boşyere söz sarfetmemin gereği yok, salıversem mi mevlam çayıra sonra kim isterse kayıra'' dedi bana:(
bu bir espri mi, artniyet mi var ne anlamam gerekiyo bu cümleden şimdi benim ???:(

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Değer verdiğim biri ''Her koşulda nasılsa bir darılma sebebi bulacaksın boşyere söz sarfetmemin gereği yok, salıversem mi mevlam çayıra sonra kim isterse kayıra'' dedi bana:(
bu bir espri mi, artniyet mi var ne anlamam gerekiyo bu cümleden şimdi benim ???:(
Bu kişi sana karşı biraz ilgisizmi..?

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Öyle mi gözüküyo???
Bilmiyorum bende analiz etmeye çalışıyorum..
Ben birine ilgi gösterip o bana göstermiyor ise ona karşı her söylemimde sitemkar davranıp ilgisizliğinden şikayet ediyorsam oda
'Her koşulda nasılsa bir darılma sebebi bulacaksın boşyere söz sarfetmemin gereği yok, salıversem mi mevlam çayıra sonra kim isterse kayıra'' diye bir söylemde bulunmuşsa ortaya bu çıkıyor o yüzden sende fazla üstelememelisin.

Meryyy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Ben birine ilgi gösterip o bana göstermiyor ise ona karşı her söylemimde sitemkar davranıp ilgisizliğinden şikayet ediyorsam oda
'Her koşulda nasılsa bir darılma sebebi bulacaksın boşyere söz sarfetmemin gereği yok, salıversem mi mevlam çayıra sonra kim isterse kayıra'' diye bir söylemde bulunmuşsa ortaya bu çıkıyor o yüzden sende fazla üstelememelisin.

İlgisine talip değilim zaten, gemileri çoktan yaktık da mesele şöyle gelişti ben her söylemini olumsuz anlamlara çektim sonrada mazoşistim yolunda giden şeylere bozuluyorum ondan tatsızlık çıkarıyorum alınganlıklar yapıyorum diye dalgamı geçtim o sözüm üzerinede böyle bi yanıt aldım :(
hak etmişim değilmi???
ama bendeki prestijine istinaden yinede üzüldüm işte..:(

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
İlgisine talip değilim zaten, gemileri çoktan yaktık da mesele şöyle gelişti ben her söylemini olumsuz anlamlara çektim sonrada mazoşistim yolunda giden şeylere bozuluyorum ondan tatsızlık çıkarıyorum alınganlıklar yapıyorum diye dalgamı geçtim o sözüm üzerinede böyle bi yanıt aldım :(
hak etmişim değilmi???
ama bendeki prestijine istinaden yinede üzüldüm işte..:(
Sen elinden geleni yaptığına inanıyorsan boşver kendi haline bırak seninle konuşmak isteyen her halukarda konuşur zaten o yüzden canını sıkmamalısın.

Şehzade~

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1
Sen elinden geleni yaptığına inanıyorsan boşver kendi haline bırak seninle konuşmak isteyen her halukarda konuşur zaten o yüzden canını sıkmamalısın.

Benimkine ne demeli benle konuşuyor sürekli gelip yanıma oturuyor soru soruyor sonra bir günde ise değişiyor gelip bana bağırıyor:(

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Benimkine ne demeli benle konuşuyor sürekli gelip yanıma oturuyor soru soruyor sonra bir günde ise değişiyor gelip bana bağırıyor:(
Klişe bir laf var hani insan sevdiğine kızar diye o senden ilgi göstermeni duygularını ona açmanı bekliyor ama sende tık olmayınca gelip bağırması normal :)

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
O da doğru ama beni sevmiyor gibi gözüküyor:( altıncı hissim onu söylüyor:(
Sevmeyebilir bu dünyanın sonu değil ya belkide daha hayırlı bir kısmetin çıkacaktır o yüzden hemen söylemelisin :)
Bu arada günün sözünde eşi benzeri bulunmayan pembe elmas misali ivime sulanmışın kan çıkar :D:D [MENTION=84327]deatmania[/MENTION] bile bakamıyor sen düşün artık:D

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Yengeye laf yok :D [MENTION=221572]-Beneficence-[/MENTION]

Bu arada, 12/12/12 de evlenin artık.

Şehzade~

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1
Sevmeyebilir bu dünyanın sonu değil ya belkide daha hayırlı bir kısmetin çıkacaktır o yüzden hemen söylemelisin :)
Bu arada günün sözünde eşi benzeri bulunmayan pembe elmas misali ivime sulanmışın kan çıkar :D:D @deatmania bile bakamıyor sen düşün artık:D

Yok dostum şaka yapmıştım:D

Meryyy

Doçent
Reaksiyon puanı
4

Bu sözler dile kolay...
Değil sevmek aşık olmak benim yaşadığım gibi muhabbeti sohbeti kendine bağlayan bir arkadaşının umursamaz tavırları bile iç acıtabiliyo..Durum böyleyken nasıl gururuna, kendine yedirirsin enn değerlinden vazgeçmeyi...???

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Bu sözler dile kolay...
Değil sevmek aşık olmak benim yaşadığım gibi muhabbeti sohbeti kendine bağlayan bir arkadaşının umursamaz tavırları bile iç acıtabiliyo..Durum böyleyken nasıl gururuna, kendine yedirirsin enn değerlinden vazgeçmeyi...???
Bir bayan olarak hisleriniz erkeklere göre daha yoğun ama bu vazgemeyeceğin anlamına gelmez.Sen onu hayatına değerli kılıp o bu değerden nasiplenmiyorsa kendi bilir.Sen sevdiğinle değil seni sevenle birlikte olmalısın.

Baktın hayatın tadını çıkaramıyorsun; Tadını kaçıranı, hayatından çıkar.

- Bob Marley

Meryyy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bir bayan olarak hisleriniz erkeklere göre daha yoğun ama bu vazgemeyeceğin anlamına gelmez.Sen onu hayatına değerli kılıp o bu değerden nasiplenmiyorsa kendi bilir.Sen sevdiğinle değil seni sevenle birlikte olmalısın.

Baktın hayatın tadını çıkaramıyorsun; Tadını kaçıranı, hayatından çıkar.

- Bob Marley

Ne güzel söylüyosunda saplantıları ve zaafları yenmek okadar kolay olmuyo..Ama bi taafrtanda düşünürsek sevdiğimiz insanları onları sevmek bize iyi geldiği için seviyoruz, bize iyi gelmeyen birinin hayatımızda yeri olmamalı çünkü hayat bir ömürlük ve değmeyen zamanlar için harcamaya gerek yok..

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
561326_3528089480654_1332115762_n.jpg

Şehzade~

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1
Şu an bütün foruma bunu söylemek istiyorum ve bütün üyelerin de yorumunu bekliyorum yine angry birds indiremedim:crying: portable olarak arıyorum usbye atacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...