şowalye
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 8
Oğlum bak git
O değilde şimdi benim galaxy s2 nin ekran koruyucusunu çıkarıp attım. Yahu ben bu saate kadar bu telefonun ekranından faydalanamıomuşum. Bu nasıl bi netliktir nasıl bi canlılıktır . İnanılmaz güzel bir ekranı varmış . Meğersem taktığımız ekran koruyucu ekranı dandikleştiriomuşta bi habermişim![]()
Bi kaç güne galaxy s3 alacam. Muhtemelen bunun verdiği cesaret ve netten okuduğum ekrana bişey olmuyor yorumları olmasa telefonu şu son günlerinde bile tam olarak faydalanamadan satacaktımNeyse şimdi dadından yenmio
![]()
Bu arada S3 kullananlar telefondan memnunmu ? Benim aklımda s3 ile htc sensation XL var ama . Sanırım s3 alcam bende :unsure:
Güzel ama whatsup'ı halledemedim bi türlü![]()
Whats'up bende az evvel kurmama rağmen sorunsuz kuruldu. Gerçi bende önce wifi üzerinden kurmaya çalıştım baktım olmuo sonra açtım mobil veriyi öyle kurulumu gerçekleştirdim. Sende istersen öyle bi dene. Mobil veriyi(3g) aktif et wifiyi kapat . Muhtemelen bu şekilde kurulur sorunsus bir şekilde . Bu arada benim hatta avea.
Bu arada sen kaca aldın telefonu usta ? Ve garantilimi ? Birkaç soru sorcam sana tel hakkında![]()
Programı kurdum da onaylatamadım numarayı. Deneye deneye kaç kere 42 kuruşum gitti benim de avea.
Belçikadan 550'ya geldi. Saturn diye bi yerden almış alan, burada da garantisi geçerli galiba saturn burada da var. TL'ye çevirince vergisi mergisi 1400 lirayı buldu masrafı.
Ayıp ettin Spy Gırıkkaleye gelipte haber vermek yok mu?Kırıkkalede yoldayım forum halkına slmlar![]()
Businıs'a girersen sıkıntı yaşamassın.Kpss sınavına ilköğretim okulunda girecem sıralara sığacam mı acaba![]()
Ne yapacağımı anlamadımBusinıs'a girersen sıkıntı yaşamassın.
Banada o civara gelecek aşağı yukarı ama kayıtlı değil klon imei olcak büyük ihtimal. Çokta önemli değil. Bu arada avea'nın 1gb internetli pakedini kullanıyorum ben . Bende öyle bi sorun olmuyor . Hatta hem whats'up hemde viber'i mobil veri açıkken kurdum . Sorunsuz kurdu. Olmadı programı kaldır sonra telefonun cmw menüsüne gir wipe cache yap sonra mobil veri açıkken indirip kurmayı dene. Muhtemelen sorunsuz kurulur.
Şarj konusunda tatminkarmı s3 ? Mesela ben s2'de bu konuda gayet memnunum. Ve ekranı asla kısmam. Bi kaç programda sürekli arkaplanda çalışır. 1,5gün gider . s3'te durum nedir ?
Garanti olmasa ben de çaktıracaktım imei. Hocam çok uzun süre kullanamadım bi gün elimde kaldı sonra ayrıldık sonra daha bugün yeni buluştukşarj konusunda birşey diyemiycem o yüzden. @freewill bayağıdır kullanıyor o daha iyi bilgi verir.
Whatsup wifi üzerinden halledemez mi numara kaydını? Mobil veri mi açmam lazım illa ki?
Firefox u default ayarlarda kullanan bir arkadaş bana font ayarlarını söyleyebilir mi? Yazı tipi ve boyutu lütfen![]()