Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reaksiyon puanı
2,148
Androidciler Avea hattımla whatsup'a girmeye çalışıyorum ilk doğrulama mesajı falan gönderiyor da birşey geldiği yok. Her denememde de 42 kuruş gidiyor. Nası bağlanıcaz şuna?

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Yolunuz antakya düşerse antakya Kral künefe tadına bakmadan dönmeyin
thumb_600.JPG

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
O değilde şimdi benim galaxy s2 nin ekran koruyucusunu çıkarıp attım. Yahu ben bu saate kadar bu telefonun ekranından faydalanamıomuşum. Bu nasıl bi netliktir nasıl bi canlılıktır . İnanılmaz güzel bir ekranı varmış . Meğersem taktığımız ekran koruyucu ekranı dandikleştiriomuşta bi habermişim :(

Bi kaç güne galaxy s3 alacam. Muhtemelen bunun verdiği cesaret ve netten okuduğum ekrana bişey olmuyor yorumları olmasa telefonu şu son günlerinde bile tam olarak faydalanamadan satacaktım :D Neyse şimdi dadından yenmio :P

Bu arada S3 kullananlar telefondan memnunmu ? Benim aklımda s3 ile htc sensation XL var ama . Sanırım s3 alcam bende :unsure:

Reaksiyon puanı
2,148
O değilde şimdi benim galaxy s2 nin ekran koruyucusunu çıkarıp attım. Yahu ben bu saate kadar bu telefonun ekranından faydalanamıomuşum. Bu nasıl bi netliktir nasıl bi canlılıktır . İnanılmaz güzel bir ekranı varmış . Meğersem taktığımız ekran koruyucu ekranı dandikleştiriomuşta bi habermişim :(

Bi kaç güne galaxy s3 alacam. Muhtemelen bunun verdiği cesaret ve netten okuduğum ekrana bişey olmuyor yorumları olmasa telefonu şu son günlerinde bile tam olarak faydalanamadan satacaktım :D Neyse şimdi dadından yenmio :P

Bu arada S3 kullananlar telefondan memnunmu ? Benim aklımda s3 ile htc sensation XL var ama . Sanırım s3 alcam bende :unsure:

Güzel ama whatsup'ı halledemedim bi türlü :D

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Güzel ama whatsup'ı halledemedim bi türlü :D

Whats'up bende az evvel kurmama rağmen sorunsuz kuruldu. Gerçi bende önce wifi üzerinden kurmaya çalıştım baktım olmuo sonra açtım mobil veriyi öyle kurulumu gerçekleştirdim. Sende istersen öyle bi dene. Mobil veriyi(3g) aktif et wifiyi kapat . Muhtemelen bu şekilde kurulur sorunsus bir şekilde . Bu arada benim hatta avea.

Bu arada sen kaca aldın telefonu usta ? Ve garantilimi ? Birkaç soru sorcam sana tel hakkında :P

Reaksiyon puanı
2,148
Whats'up bende az evvel kurmama rağmen sorunsuz kuruldu. Gerçi bende önce wifi üzerinden kurmaya çalıştım baktım olmuo sonra açtım mobil veriyi öyle kurulumu gerçekleştirdim. Sende istersen öyle bi dene. Mobil veriyi(3g) aktif et wifiyi kapat . Muhtemelen bu şekilde kurulur sorunsus bir şekilde . Bu arada benim hatta avea.

Bu arada sen kaca aldın telefonu usta ? Ve garantilimi ? Birkaç soru sorcam sana tel hakkında :P

Programı kurdum da onaylatamadım numarayı. Deneye deneye kaç kere 42 kuruşum gitti benim de avea.

Belçikadan 550€'ya geldi. Saturn diye bi yerden almış alan, burada da garantisi geçerli galiba saturn burada da var :D. TL'ye çevirince vergisi mergisi 1400 lirayı buldu masrafı.

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Programı kurdum da onaylatamadım numarayı. Deneye deneye kaç kere 42 kuruşum gitti benim de avea.

Belçikadan 550€'ya geldi. Saturn diye bi yerden almış alan, burada da garantisi geçerli galiba saturn burada da var :D. TL'ye çevirince vergisi mergisi 1400 lirayı buldu masrafı.

Banada o civara gelecek aşağı yukarı ama kayıtlı değil klon imei olcak büyük ihtimal. Çokta önemli değil. Bu arada avea'nın 1gb internetli pakedini kullanıyorum ben . Bende öyle bi sorun olmuyor . Hatta hem whats'up hemde viber'i mobil veri açıkken kurdum . Sorunsuz kurdu. Olmadı programı kaldır sonra telefonun cmw menüsüne gir wipe cache yap sonra mobil veri açıkken indirip kurmayı dene. Muhtemelen sorunsuz kurulur.

Şarj konusunda tatminkarmı s3 ? Mesela ben s2'de bu konuda gayet memnunum. Ve ekranı asla kısmam. Bi kaç programda sürekli arkaplanda çalışır. 1,5gün gider . s3'te durum nedir ?

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
su tapulu 7 gunluk kira reklamlari hasta etti beni ya. ya tapusu olsa ne yazar kardesim 7 gunluk kira iste :P anlata anlata bitiriemiyolar :P
bayagi bi millet yutuyo demek ki ki gunde 3-5 defa ayni reklamlardan yayinliyolar :P .
taopusu varmis da tapusu varmis. ama 7 gunluk ve tam olarak size ait degilmis ama hem de tapuluymus. :D

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Kırıkkalede yoldayım forum halkına slmlar :D

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diycem.. Ama bazen insan kaldıramıyor.

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Kpss sınavına ilköğretim okulunda girecem sıralara sığacam mı acaba:huh:

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Firefox u default ayarlarda kullanan bir arkadaş bana font ayarlarını söyleyebilir mi? Yazı tipi ve boyutu lütfen :)

Reaksiyon puanı
2,148
Banada o civara gelecek aşağı yukarı ama kayıtlı değil klon imei olcak büyük ihtimal. Çokta önemli değil. Bu arada avea'nın 1gb internetli pakedini kullanıyorum ben . Bende öyle bi sorun olmuyor . Hatta hem whats'up hemde viber'i mobil veri açıkken kurdum . Sorunsuz kurdu. Olmadı programı kaldır sonra telefonun cmw menüsüne gir wipe cache yap sonra mobil veri açıkken indirip kurmayı dene. Muhtemelen sorunsuz kurulur.

Şarj konusunda tatminkarmı s3 ? Mesela ben s2'de bu konuda gayet memnunum. Ve ekranı asla kısmam. Bi kaç programda sürekli arkaplanda çalışır. 1,5gün gider . s3'te durum nedir ?

Garanti olmasa ben de çaktıracaktım imei. Hocam çok uzun süre kullanamadım bi gün elimde kaldı sonra ayrıldık sonra daha bugün yeni buluştuk :D şarj konusunda birşey diyemiycem o yüzden. [MENTION=36192]freewill[/MENTION] bayağıdır kullanıyor o daha iyi bilgi verir.

Whatsup wifi üzerinden halledemez mi numara kaydını? Mobil veri mi açmam lazım illa ki?

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
yumurcak tv'de kaptan tsubasa var şimdi , yeni nesil de tsubasa izleyecek artık :D

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Şimdi pöfür pöfür mangalda balık olacaktı çıkacaktık yaylaya serin serin off :D

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Garanti olmasa ben de çaktıracaktım imei. Hocam çok uzun süre kullanamadım bi gün elimde kaldı sonra ayrıldık sonra daha bugün yeni buluştuk :D şarj konusunda birşey diyemiycem o yüzden. @freewill bayağıdır kullanıyor o daha iyi bilgi verir.

Whatsup wifi üzerinden halledemez mi numara kaydını? Mobil veri mi açmam lazım illa ki?

Ben yazmadan önce telefonu tekrardan flashladığım için wifi üzerinden whats'up kurmaya çalıştım ama niyeyse sms geldikten sonra kullanıcı adı bölümünde takılı kaldı. Sonra telefonu yeniden başlattım ve tekrar denedim olmadı . Sonra dedim bide wifi kapatayım telefon şebekesiyle netten girmeye çalışıyım. Sonra bide baktımki onu yedi. Daha öncede böyle olmuştu yine şebeke verisiyle çözmüştüm olayı. En azından bende öyle çözülüyor :) O yüzden sanada o yolu önerdim usta. Yinede sen az araştır belki başka bi yolu vardır .

Reaksiyon puanı
68
“Delilerin şerefine. Uyumsuzların. Asilerin. Sorun çıkaranların.
Kara deliklerdeki yuvarlak çivilerin. Dünyayı farklı görenlerin.
Onlar kurallardan hoşlanmazlar. Ve statükoya saygı duymazlar.
Onlardan alıntı yapabilirsiniz, onlara katılmayabilirsiniz, onları yüceltebilir ya da kötüleyebilirsiniz.
Yapamayacağınız tek şey onları göz ardı etmektir. Çünkü onlar bir şeyi değiştirirler.
Ve kimileri onları deli olarak görse de, biz dahi olarak görüyoruz.
"Çünkü dünyayı değiştirebileceklerini düşünecek kadar çılgın olan insanlar… bunu yapan insanlardır.“

çok şey değişti gerçekten bu sözlerden sonra.... (apple'nin bir zamanlar reklam metni)

Reaksiyon puanı
68
çocukluk oyununuz boing ile ... zıkkımın kökü yine reklam bastı facebooku...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...