WebNick
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 12
Yormayın modumu o forumun bitanesi
(Pofpoflama diz boyu )![]()
Kaptan! yağcılarda inecek var

Gecenin bu saatinde düğünden taşıp sokakta oynamaktan iyidir.E yuuh! Saat 1 olmuş matkapla bir yeri deliyorlar!!
Gecenin bu saatinde düğünden taşıp sokakta oynamaktan iyidir.
Hiç sevmiyorum cumartesi çalışmayı ! . Ya cumartesi çalışmayan bi kargo yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Hiç sevmiyorum cumartesi çalışmayı ! . Ya cumartesi çalışmayan bi kargo yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
cumartesi günleri dağıtım yapılıyor mu , şubeye varan kargolarım var da 2-3 saattir dağıtıma çıkmış değil (yurtiçi kargo)
var olmaz mı![]()
Yapılıyo tabi kuryelerin keyiflerine kalmış senin kargon ara acil de yoksa pazartesiyi beklersin
Hangisi o
sölemem banane kendin bul![]()
aman sen sakın bana iyilik yapma !![]()
Yapılıyo tabi kuryelerin keyiflerine kalmış senin kargon ara acil de yoksa pazartesiyi beklersin
Hangisi o
Bu kargocular hep böyle hocam işleri güçleri yatmakah şu kargocular, yarım saattir arıyorum hep meşgul çalıyor, bu dağıtımdan kaçmak için bi strateji mi yoksa![]()
Bu kargocular hep böyle hocam işleri güçleri yatmak![]()
![]()
![]()
![]()
Adamlar birde ayaklarına çağırıyor sen daha bana kargocular yatmıyor diyorsunşimdi cevap verdiler, kargonuz şu an şubede dilerseniz gelip alabilirsiniz dediler :blink: