deatmania
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 62
Mesai bitse de, eve gitsem uyusam.
Az çok bizde tahmin edebiliyoruzBilgisayar FD .... pc hocası için tüm sınıfın aklından geçenleri biliyorum................
Tags:Kulaklık olmadan yaşamak zor nefes almak zorTags: Hava, sıcak, nefes, almak, zor, help, F1...
Tags:Kulaklık olmadan yaşamak zor nefes almak zor![]()
Yapma be hocam hani fifa takılıyordun senben pesciyim fiifacılar daha iyi bilir![]()
Yapma be hocam hani fifa takılıyordun sen![]()
![]()
Msn'de birisinin dikkatini çekmek için oturumu kapatıp açan insanlardık.Ne ara kendimizi bu kadar ağırdan satmaya başladık bilmiyorum..![]()
Msn'de birisinin dikkatini çekmek için oturumu kapatıp açan insanlardık.Ne ara kendimizi bu kadar ağırdan satmaya başladık bilmiyorum..![]()
Hatun öldümü nedir uzun zamandır hiç denk gelmiyor artıkDınnn! Ayça oturum açtıNe reklamdı yaw
![]()
Hatun öldümü nedir uzun zamandır hiç denk gelmiyor artık![]()
Inna ne kadar değişmiş böyle nerde sun is up klibindeki haliINNA - Crazy Sexy Wild (Rock the roof @ Mexico City)
306 views = MTU 306
Nerelerden mtu ayarlamaya çalışıyorum750kb
![]()
Ben açtım bittiTRT HABER 'i açın dostlar... "Siber saldırı"yı işliyorlar... Mükemmel bir belgesel diye biliriz. BÜYÜK TAKİP
Y
Zeynep Banu Aydın hava durumunu sunuyor..TRT HABER 'i açın dostlar... "Siber saldırı"yı işliyorlar... Mükemmel bir belgesel diye biliriz. BÜYÜK TAKİP
Y
Sen iyice uçmuşsun.INNA - Crazy Sexy Wild (Rock the roof @ Mexico City)
306 views = MTU 306
Nerelerden mtu ayarlamaya çalışıyorum750kb
![]()