arsenik
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 242
Dibine dibine vuruyorsun be!
Yarın bakıcam merak ettim@muratflash @-Beneficence- Geç kaldınız abi... Ama süperdi. İndirin izleyin derim.
Aynen... Çok iyi bilgi veriyor.Yarın bakıcam merak ettim![]()
Biz bu anı nasıl kaçırırız başımızı dağlara taşlara9.000'ni geçmişim kimsede demiyor ki git konu açNeyse 10.000'de inşALLAH
![]()
Biz bu anı nasıl kaçırırız başımızı dağlara taşlara![]()
Ben 3000 olduğunda sen değer verdinmiAdı Bilinmeyenlere uğraşana kadar,burada adı bilinen Üyelere değer verin ben gibi![]()
Adı Bilinmeyenlere uğraşana kadar,burada adı bilinen Üyelere değer verin ben gibi![]()
Ben 3000 olduğunda sen değer verdinmi![]()
Yerim öyle ayakları
İsim ver isim :hammer:Şu koyu temayı kullanırken tam arkaplan rengine uygun renkte yazanlara deli oluyorum. :glare:
Şu koyu temayı kullanırken tam arkaplan rengine uygun renkte yazanlara deli oluyorum. :glare:
Şu koyu temayı kullanırken tam arkaplan rengine uygun renkte yazanlara deli oluyorum. :glare:
Bak öyle birşey yapmaİsim ver isim
TeveccühünüzHay ağzına sağlık ya hu!
http://forum.shiftdelete.net/forum-hakkinda/213147-siyah-sdn-temasi-amator-calisma.htmlKoyu tema mı var, ben neden görmüyorum![]()
En basiti tema kullanmamak yada yarı koyu kullanın kardeşim taleplere kapalıyız bir süreBak öyle birşey yapmaonun yerine şu mesaj yazarken bold tuşunun solundaki butona tıkla oraya yapıştır tamam de bitti.Direk normal renkte yazar.
Teveccühünüz![]()
En basiti buton kullanmakEn basiti tema kullanmamak yada yarı koyu kullanın kardeşim taleplere kapalıyız bir süre![]()
İsim ver isim :hammer:
Senin kemer bize işlemezHepsi kalın mı yazılmış o?, rapor ediyim mi seni modlara? forum kurallarını oku diye gözüne sokayım mı kuralları, vurimmi sırtına![]()
Öhöm öhöm havalar nasıl modumDeneyelim istersen?![]()
Yormayın modumu o forumun bitanesiŞimdi daha iyi
Yarın 10'da işe gidip, 1'de çıkcam. Yani 3 saat için 2 saatlik yolu çekicem ve erken kalkıcam. Keşke sövme yetim olsaydı![]()