-Beneficence-
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 31

Birde angelina ablamıza bakalım hiç büzmeye gerek yok kadının doğuştan asaleti var

Nasıl olacak o iş anlamam hiç :/
Off ben geçemedim bir türlü limitsiz e ya o kadar ttneti aradım ama hiç![]()
Birde angelina ablamıza bakalım hiç büzmeye gerek yok kadının doğuştan asaleti var![]()
İnşaallah en kısa zamanda sorunun hallolur ve geçersin limitsize.
Vallaha çekilmiyor kotalı net. Adamlar 4 gb aylık kota veriyor. Ben onu birgünde aşıyorum.
Denedim yapamadım kotalıda. Bastım parayı geçtim sınırsıza
Ama acısını çıkarıyorum. Ne kadar dizi, film, belgesel, download edip duruyorum. Musluk boşa akmasın![]()
Geçemiyorum bir türlü o kadar aradım konuştum hep aynı zırvalar biz size geri döneriz bilmem neler falan filan... Daha fazla anlatırsan az kaldı bende aşıcam şimdi kotayı![]()
Daha dur başına neler gelecek.![]()
Kadın dudak olarak yaratılmış..zamanla kendine vücut edinmiş![]()
Sen Antalyada değilmisin? Zaten antalyanın her yerinde TTnet masaları var. Büroları var. Telefondan olmuyorsa online olarakta sorununu çözemiyorsan. İşini manual halledeceksin. Reale yakınsan içerisinde var. Güllükte yeri var. Ne Kafamı nereye çevirsem var. En fazla 2 dakikanı alır. Adamlar zaten kazıklayacak müşteri arıyorlar aç akbaba gibi
Ama dikkat sakın yan bayilere gitme mutlaka ana bayi olsun. Çünkü sonra canını sıkacak sorunlarla karşılaşabilirsin.
Evet sen de mi Antalya'dansın
Hadi ya forumdan bi finix vardı sanıyordum Antalyadan neresindensinEvet. Aramızda kalsın ama kimseye söyleme.![]()
Hadi ya forumdan bi finix vardı sanıyordum Antalyadan neresindensin![]()
finix artık yok.Hadi ya forumdan bi finix vardı sanıyordum Antalyadan neresindensin![]()
Işıklar tamam anladımDetay vermem ama göbeğindeyim. Kale kapısı, yat limanı, kale içi benim yürüyüş yolum. o kadar yakın.
Daha fazla bilgi vermem FBI peşimde adamlar yakalamasın beni :lol:
Hani devamı nerede?to be continued...![]()
biliyorumfinix artık yok.![]()
Işıklar tamam anladımya da Dedeman
![]()
Hemen özel time haber salıyorum![]()
Belki de çocukça konu açanlar yüzünden hiç gelmez.Sezon finaline girdi o. Bekle.![]()
![]()
Belki de çocukça konu açanlar yüzünden hiç gelmez.![]()