Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reaksiyon puanı
31
u9TfU.jpg

Birde angelina ablamıza bakalım hiç büzmeye gerek yok kadının doğuştan asaleti var :D:D:D

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Off ben geçemedim bir türlü limitsiz e ya o kadar ttneti aradım ama hiç :(

İnşaallah en kısa zamanda sorunun hallolur ve geçersin limitsize.

Vallaha çekilmiyor kotalı net. Adamlar 4 gb aylık kota veriyor. Ben onu birgünde aşıyorum. :)

Denedim yapamadım kotalıda. Bastım parayı geçtim sınırsıza :D

Ama acısını çıkarıyorum. Ne kadar dizi, film, belgesel, download edip duruyorum. Musluk boşa akmasın :D

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Birde angelina ablamıza bakalım hiç büzmeye gerek yok kadının doğuştan asaleti var :D:D:D

Ben angelina'nın filmlerini izleyince ilk zamanlar kendisinin kadınlara ilgili olduğunu düşünüyordum.:D

Kadın bildiğin anaç çıktı. :) Habire doğuruyor. Hatta hızını alamıyor evlat ediniyor. :lol: Ne diyeyim helal olsun.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Kadın dudak olarak yaratılmış..zamanla kendine vücut edinmiş :P

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
İnşaallah en kısa zamanda sorunun hallolur ve geçersin limitsize.

Vallaha çekilmiyor kotalı net. Adamlar 4 gb aylık kota veriyor. Ben onu birgünde aşıyorum. :)

Denedim yapamadım kotalıda. Bastım parayı geçtim sınırsıza :D

Ama acısını çıkarıyorum. Ne kadar dizi, film, belgesel, download edip duruyorum. Musluk boşa akmasın :D

Geçemiyorum bir türlü o kadar aradım konuştum hep aynı zırvalar biz size geri döneriz bilmem neler falan filan... Daha fazla anlatırsan az kaldı bende aşıcam şimdi kotayı :D

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Geçemiyorum bir türlü o kadar aradım konuştum hep aynı zırvalar biz size geri döneriz bilmem neler falan filan... Daha fazla anlatırsan az kaldı bende aşıcam şimdi kotayı :D

Sen Antalyada değilmisin? Zaten antalyanın her yerinde TTnet masaları var. Büroları var. Telefondan olmuyorsa online olarakta sorununu çözemiyorsan. İşini manual halledeceksin. Reale yakınsan içerisinde var. Güllükte yeri var. Ne Kafamı nereye çevirsem var. En fazla 2 dakikanı alır. Adamlar zaten kazıklayacak müşteri arıyorlar aç akbaba gibi :D

Ama dikkat sakın yan bayilere gitme mutlaka ana bayi olsun. Çünkü sonra canını sıkacak sorunlarla karşılaşabilirsin.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
uzaklaştırma almak istemiyorum :( final dönemi açığa çıkarsam yandım

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Sen Antalyada değilmisin? Zaten antalyanın her yerinde TTnet masaları var. Büroları var. Telefondan olmuyorsa online olarakta sorununu çözemiyorsan. İşini manual halledeceksin. Reale yakınsan içerisinde var. Güllükte yeri var. Ne Kafamı nereye çevirsem var. En fazla 2 dakikanı alır. Adamlar zaten kazıklayacak müşteri arıyorlar aç akbaba gibi :D

Ama dikkat sakın yan bayilere gitme mutlaka ana bayi olsun. Çünkü sonra canını sıkacak sorunlarla karşılaşabilirsin.

Evet sen de mi Antalya'dansın :D Dediğin gibi çok varda havalar sıcak falan üşeniyorum açıkcası :D

Annemi gönderdim de ne dediğini anlamadım :D haklısın en iyisi ben gidiyim :D

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Hadi ya forumdan bi finix vardı sanıyordum Antalyadan neresindensin :D

Detay vermem ama göbeğindeyim. Kale kapısı, yat limanı, kale içi benim yürüyüş yolum. o kadar yakın. :D

Daha fazla bilgi vermem FBI peşimde adamlar yakalamasın beni :lol:

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Detay vermem ama göbeğindeyim. Kale kapısı, yat limanı, kale içi benim yürüyüş yolum. o kadar yakın. :D

Daha fazla bilgi vermem FBI peşimde adamlar yakalamasın beni :lol:
Işıklar tamam anladım :D ya da Dedeman :D

Hemen özel time haber salıyorum :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=78886]Amanda[/MENTION]

Online işlemlere girince solda seçenekler var.
Abonelik işlemlerine gir.
Tarife ile ilgili işlemleri görürsün zaten
Tarife değisikliğine girip halledebilirsin.

Sana uyan tarifeye geçersin artık orada.

Yapamazsan camı aç ve :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...