- Reaksiyon puanı
- 49
@Silence ile bağın olduğu kesinleşti![]()
anasının kızı diyosun yani

--- Mesaj Güncellendi ---
Mizan :S
yevmiye !

@Silence ile bağın olduğu kesinleşti![]()
yevmiye !![]()
anasının kızı diyosun yani![]()
Bunun yanında bol pilav olacak, dadından yinmez.![]()
Karışık turşuyuda unutmamak lazımBunun yanında bol pilav olacak, dadından yinmez.![]()
Bunun yanında bol pilav olacak, dadından yinmez.![]()
Açık bir yer bulacağımı bilsem şu saatte gidecem kurufasülye yemeye o derece yaniBen hâlâ doğru düzgün bir yemek yemedim. Küstüm kendime. Gidip yatıyorum ben.![]()
Açık bir yer bulacağımı bilsem şu saatte gidecem kurufasülye yemeye o derece yani![]()
Ben hâlâ doğru düzgün bir yemek yemedim. Küstüm kendime. Gidip yatıyorum ben.![]()
Açık bir yer bulacağımı bilsem şu saatte gidecem kurufasülye yemeye o derece yani![]()
Ben 10'dan sonra kesinlikle acıkırım.Bu saatten sonra yemek yememek lâzım, boşver.![]()
Ben 10'dan sonra kesinlikle acıkırım.![]()
ben 10 dan sonra niye acikiyosun ki ?@-Beneficence-
Valla torrent dedin mi akan sular durur.
--- Mesaj Güncellendi ---
Ben 10'dan sonra kesinlikle acıkırım.![]()
ben 10 dan sonra niye acikiyosun ki ?insanazorus mu ney onu gorunce mi acikiyosun
![]()
Diyorum bu adam ne diyorben 10 dan sonra niye acikiyosun ki ?insanazorus mu ney onu gorunce mi acikiyosun
![]()
Diyorum bu adam ne diyorinsanazorus güzel isimmiş.
![]()
Konuşurken bilgilendirme diye buna derimBen hâlâ anlamadım. Reseptörlerim tozlanmış. Uyursam geçer, sanırım.![]()
Konuşurken bilgilendirme diye buna derim
Galiba benten de bir karakter adı.![]()
Ben10 benten nasıl yazılıyor bilmiyorumBenten ne dedim bu sefer ki sormaya gerek kalmadan anlayabildim. Ben10 desen ya şuna? Ben eski kafalıyım TenTen bilirim. Benten bilmem.![]()
Ben10 benten nasıl yazılıyor bilmiyorumhem ne fark eder ki anlaşıldım sonuçta
![]()