Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Yarın limango'da GS Store var, şampiyonluktan dolayı bu sefer sağlam stok gelecek diyorlar. Yarın sabah erken saatlerde limangoyu kontrol edersen güzel şeyler yakalayabilirsin :D Bende çubuklu forma var, sarı formayı almayı düşünüyorum bu sefer, uygun olursa fiyatlar bi de siyah forma :D

Abi orada eskiydi ya. Bi de maaşı cuma alıyom ben. :S

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
bilmiyorum millet deli gibi forma bekliyor :D olmadı tişört atkı falan alırız
Kredi kartım yok bankamatik kartıyla alışveriş yapabilirmiyim? Bir ara iş bankası banka kartı vardı listede ama bilmiyorum.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Kredi kartım yok bankamatik kartıyla alışveriş yapabilirmiyim? Bir ara iş bankası banka kartı vardı listede ama bilmiyorum.

Galiba sadece kredi kartı geçerli

• Ödeme ve güvenlik

Yukarı Git
    • limango ödemeleriniz kredi kartı ile gerçekleştirilmektedir. Siparişinize ait ödeme tutarı kredi kartı hesabınızdan çekilir. Ödeme güvenli bir SSL-Şifreleme üzerinden, aracısız olarak ödeme hizmet sağlayıcımız ve anlaşmalı olduğumuz bankalar tarafından gerçekleştirilir. Kişisel ödeme bilgileriniz (Hesap numarası veya kredi kartı numarası) kesinlikle limango'da saklanmaz veya üçüncü şahıslara iletilmez.

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Şu online oyunlar'da Türkler kadar küfür eden dahada başka bir topluluk yok adam oyun oynamaktan çok küfür yazmakla meşgül.:cursing:

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Oyunu bırakıp tüm oyuncuların gördüğü kanaldan küfür yarışı yapanları gördüm :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Şu online oyunlar'da Türkler kadar küfür eden dahada başka bir topluluk yok adam oyun oynamaktan çok küfür yazmakla meşgül.:cursing:

C.s 1.6'da iyi saydırıyorum ben şu sıralar :D Yav hani İnsan vurur kırar rahatlar ya,ben de öyle görmeden sallayınca iyi geliyor :P

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Tabi ettiğim kadar üstünüde aLıyorum :P Lakin sanal ortamda takmamak Lazım böyLe şeyLeri :P
Şimdi 8 vs 8 yapıyoruz gayet güzel önde götürüyoruz karşı taraftan adamın biri laf atıyor haydaa bizimkide oyunu bırakıp saydırıyor diğerleride ona ayak uyduruyor sonra bir bakmışın yenilmişin :D:D

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
[MENTION=66965]Silence[/MENTION] muhasebe'nin temel kavramları o saydıkların zaten, bence sen muhasebe yapmıyosun işine yeni bi ad bul :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Mümkünse bir kaç yüz yıl tadilat, boya, alçı, matkap, bilimum ufak el aletleri vb bir şeyler görmek istemiyorum :D
1 hafta evde misafir gibi yaşamak çok feci :D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Ula arayana bakın :D internette satılık köpeğimiz varmş onun için arıyorlar bende zaten tam köpek satacak tip var :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...