Alnair Alsad
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 29
Sen başka bir adamsın yahu gülmekten yanaklarım ağrıdıKız kardeşimin arkadaşıyla mutfakta yalnızdık. kardeşimin doğum günüydü. arkadaşı gamze "sabah sana geleyim, beraber pasta yaparız, sonra kardeşinin evine gideriz süpriz olur" dedi, tamam dedim. kız arkadaşımla aylardır aram bozuktu işte. sabah gamze geldi, mutfağa geçtik. kısa bir kot eteği vardı, üzerinde derin dekolteli askılı lacivert bluz. "meyveleri yıkar mısın" dedi, tamam dedim. lavaboyu açıp çilekleri yıkamaya başladım.
"ben de bulaşığa bir bakayım" dedi, benimle lavabonun arasına geçti. "gamze?" dedim, "bir tek su burada var" dedi. kollarımın arasındaydı. çilekleri yıkamaya devam ediyordum, elimi tuttu. yavaşça bir çilek aldı avuçlarımdan, küçük bir ısırık aldı.
hızlanan nefes alışlarını hissediyordum. çileği önce göğüs dekoltesine götürdü. "napıyorsun?" dedim.. seslenmedi, gülümsedi. "napıyorsun?" diye tekrarladım, çileği vücudunda gezdiriyordu.
"lan napıyorsun hayvan nimet o nimet" diye kükredim, çileği aldığım gibi tokadı çarptım. ağlamaya başladı. "çık git lan evden" dedim, "bunu bulamayanlar var lan" diye bağırıyordum. ağlayarak salona gitti.
ben de odama döndüm, stres atmak için iki el pes attım. konami cup'ta finaldeyim beyler.
Kız kardeşimin arkadaşıyla mutfakta yalnızdık. kardeşimin doğum günüydü. arkadaşı gamze "sabah sana geleyim, beraber pasta yaparız, sonra kardeşinin evine gideriz süpriz olur" dedi, tamam dedim. kız arkadaşımla aylardır aram bozuktu işte. sabah gamze geldi, mutfağa geçtik. kısa bir kot eteği vardı, üzerinde derin dekolteli askılı lacivert bluz. "meyveleri yıkar mısın" dedi, tamam dedim. lavaboyu açıp çilekleri yıkamaya başladım.
"ben de bulaşığa bir bakayım" dedi, benimle lavabonun arasına geçti. "gamze?" dedim, "bir tek su burada var" dedi. kollarımın arasındaydı. çilekleri yıkamaya devam ediyordum, elimi tuttu. yavaşça bir çilek aldı avuçlarımdan, küçük bir ısırık aldı.
hızlanan nefes alışlarını hissediyordum. çileği önce göğüs dekoltesine götürdü. "napıyorsun?" dedim.. seslenmedi, gülümsedi. "napıyorsun?" diye tekrarladım, çileği vücudunda gezdiriyordu.
"lan napıyorsun hayvan nimet o nimet" diye kükredim, çileği aldığım gibi tokadı çarptım. ağlamaya başladı. "çık git lan evden" dedim, "bunu bulamayanlar var lan" diye bağırıyordum. ağlayarak salona gitti.
ben de odama döndüm, stres atmak için iki el pes attım. konami cup'ta finaldeyim beyler.
derler adama"bunu bulamayanlar var lan"
Elinde hiçbir şey olmadığın durumu kadar berbat bir şey olamaz etrafında o kadar arkadaşının arasında sen yine de yalnızsan bunun verdiği hissin berbatlığı hiçbir şeyde yok ha birde eğer seni merak eden biri de yoksa bununda verdiği his kadar berbat birşey yok. Güvenecek tek bir dalın yoksa bunun verdiği.....
Yok biraz biliyorum ben
Mastering tamam gibi, bassline da![]()
Hayırdır prodüksiyon mu var?![]()
Evet trance müzik prodüksiyonu ile uğraşıyorum![]()
Ooo gözümsün. Ben house ile uğraşıyorum. Gerçi 6-7 aydır uğraşamıyorum, malum okul yoğun. Fl mi cubase falan mı?
Şuanda fl. Donanım takviyesinden sonra cubase hatta logic proya kadar yolu var
House demek güzel. Hangi tarz ile meşgulsün? Tech, progressive?
Electro, prograssive ruh halime bağlı. Genelde remixle uğraşıyorum Dj Fatih Burak Zorlu ile zamanında güzel mixler çıkarmıştık. Fatih aldı yürüdü şimdi gerçi, ben pek ilgilenemiyorum. Hatta hala Fl 7 kurulu bilgisayarımda, örümcek bağlamış geçen açtım daAslında içim gidiyor ama içine girdim mi bütün vaktimi ayırıyorum istemsiz. Okul biter bitmez donanımı yenileyip yine başlıyacağım nasipse. Yalnız yeni soundlara adapte olmam lazım, bayağı geride kalmışız
![]()
Gönül isterki oynayım lakin sağlam olan ekran kartımıda kaybetmeyimGTA IV'ü konsollardan oynayanlar ateş etmeyi nasıl beceriyorsunuz, ateş ediyorum da faredeki rahatlığı yakalayamıyorum. Herifi hedef alana kadar ölüyorum![]()