Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
there are lots of things to tallk about you, but you ignore me.

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Bul @-Beneficence-. :D

--- Mesaj Güncellendi ---

cool.gif

Mission Impossible 5. :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Kız kardeşimin arkadaşıyla mutfakta yalnızdık. kardeşimin doğum günüydü. arkadaşı gamze "sabah sana geleyim, beraber pasta yaparız, sonra kardeşinin evine gideriz süpriz olur" dedi, tamam dedim. kız arkadaşımla aylardır aram bozuktu işte. sabah gamze geldi, mutfağa geçtik. kısa bir kot eteği vardı, üzerinde derin dekolteli askılı lacivert bluz. "meyveleri yıkar mısın" dedi, tamam dedim. lavaboyu açıp çilekleri yıkamaya başladım.

"ben de bulaşığa bir bakayım" dedi, benimle lavabonun arasına geçti. "gamze?" dedim, "bir tek su burada var" dedi. kollarımın arasındaydı. çilekleri yıkamaya devam ediyordum, elimi tuttu. yavaşça bir çilek aldı avuçlarımdan, küçük bir ısırık aldı.

hızlanan nefes alışlarını hissediyordum. çileği önce göğüs dekoltesine götürdü. "napıyorsun?" dedim.. seslenmedi, gülümsedi. "napıyorsun?" diye tekrarladım, çileği vücudunda gezdiriyordu.

"lan napıyorsun hayvan nimet o nimet" diye kükredim, çileği aldığım gibi tokadı çarptım. ağlamaya başladı. "çık git lan evden" dedim, "bunu bulamayanlar var lan" diye bağırıyordum. ağlayarak salona gitti.

ben de odama döndüm, stres atmak için iki el pes attım. konami cup'ta finaldeyim beyler.

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Kız kardeşimin arkadaşıyla mutfakta yalnızdık. kardeşimin doğum günüydü. arkadaşı gamze "sabah sana geleyim, beraber pasta yaparız, sonra kardeşinin evine gideriz süpriz olur" dedi, tamam dedim. kız arkadaşımla aylardır aram bozuktu işte. sabah gamze geldi, mutfağa geçtik. kısa bir kot eteği vardı, üzerinde derin dekolteli askılı lacivert bluz. "meyveleri yıkar mısın" dedi, tamam dedim. lavaboyu açıp çilekleri yıkamaya başladım.

"ben de bulaşığa bir bakayım" dedi, benimle lavabonun arasına geçti. "gamze?" dedim, "bir tek su burada var" dedi. kollarımın arasındaydı. çilekleri yıkamaya devam ediyordum, elimi tuttu. yavaşça bir çilek aldı avuçlarımdan, küçük bir ısırık aldı.

hızlanan nefes alışlarını hissediyordum. çileği önce göğüs dekoltesine götürdü. "napıyorsun?" dedim.. seslenmedi, gülümsedi. "napıyorsun?" diye tekrarladım, çileği vücudunda gezdiriyordu.

"lan napıyorsun hayvan nimet o nimet" diye kükredim, çileği aldığım gibi tokadı çarptım. ağlamaya başladı. "çık git lan evden" dedim, "bunu bulamayanlar var lan" diye bağırıyordum. ağlayarak salona gitti.

ben de odama döndüm, stres atmak için iki el pes attım. konami cup'ta finaldeyim beyler.
Sen başka bir adamsın yahu gülmekten yanaklarım ağrıdı :D:D:D:D

Fecr-i Turan

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Okumayı bitirdiğim anda gülme krizine girdim yaşa :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Yalnız yazı bana ait değil :D Cidden ben de merakLa okudum,sonu bitirdi :D:D Harika olmuş.

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Elinde hiçbir şey olmadığın durumu kadar berbat bir şey olamaz etrafında o kadar arkadaşının arasında sen yine de yalnızsan bunun verdiği hissin berbatlığı hiçbir şeyde yok ha birde eğer seni merak eden biri de yoksa bununda verdiği his kadar berbat birşey yok. Güvenecek tek bir dalın yoksa bunun verdiği.....

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
@ReDo Şimdi bu yazının ana teması nedir?.. Nasıl bi sonuç çıkarmalıyız yanii??..:D

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Elinde hiçbir şey olmadığın durumu kadar berbat bir şey olamaz etrafında o kadar arkadaşının arasında sen yine de yalnızsan bunun verdiği hissin berbatlığı hiçbir şeyde yok ha birde eğer seni merak eden biri de yoksa bununda verdiği his kadar berbat birşey yok. Güvenecek tek bir dalın yoksa bunun verdiği.....
bsZwZ.jpg

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Kardeşim şu mobilde sayfa sayılarını büyük ve aralıklı yazsanız olmaz mı?

kometa

Asistan
Reaksiyon puanı
5
bı gun yuruyodun düştüm sonra kalktım devam ettim

ktlpby

Doçent
Reaksiyon puanı
0
sdn ye tüm dertlerimi anlatabiliyorum :D saolusnlar dinliyorlar :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Ooo gözümsün. Ben house ile uğraşıyorum. Gerçi 6-7 aydır uğraşamıyorum, malum okul yoğun. Fl mi cubase falan mı?

Şuanda fl. Donanım takviyesinden sonra cubase hatta logic proya kadar yolu var :)

House demek güzel. Hangi tarz ile meşgulsün? Tech, progressive?

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Şuanda fl. Donanım takviyesinden sonra cubase hatta logic proya kadar yolu var :)

House demek güzel. Hangi tarz ile meşgulsün? Tech, progressive?

Electro, prograssive ruh halime bağlı. Genelde remixle uğraşıyorum Dj Fatih Burak Zorlu ile zamanında güzel mixler çıkarmıştık. Fatih aldı yürüdü şimdi gerçi, ben pek ilgilenemiyorum. Hatta hala Fl 7 kurulu bilgisayarımda, örümcek bağlamış geçen açtım da :D Aslında içim gidiyor ama içine girdim mi bütün vaktimi ayırıyorum istemsiz. Okul biter bitmez donanımı yenileyip yine başlıyacağım nasipse. Yalnız yeni soundlara adapte olmam lazım, bayağı geride kalmışız :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Electro, prograssive ruh halime bağlı. Genelde remixle uğraşıyorum Dj Fatih Burak Zorlu ile zamanında güzel mixler çıkarmıştık. Fatih aldı yürüdü şimdi gerçi, ben pek ilgilenemiyorum. Hatta hala Fl 7 kurulu bilgisayarımda, örümcek bağlamış geçen açtım da :D Aslında içim gidiyor ama içine girdim mi bütün vaktimi ayırıyorum istemsiz. Okul biter bitmez donanımı yenileyip yine başlıyacağım nasipse. Yalnız yeni soundlara adapte olmam lazım, bayağı geride kalmışız :)

House müzikte progressive hariç diğerleri piyasa müziğine kaymakta. Hele elektro pop house :D
Sound sorun olmaz müzisyen adamsın sağ kulağın yeter :D
Eski çalışmalarından bir link koy yahu dinleyelim

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
GTA IV'ü konsollardan oynayanlar ateş etmeyi nasıl beceriyorsunuz, ateş ediyorum da faredeki rahatlığı yakalayamıyorum. Herifi hedef alana kadar ölüyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...