GaMeRR119
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
gülmekten koptum yaa
adam king beyler dağılın 

gülmekten koptum yaaadam king beyler dağılın
![]()
Kardeş sen bu araLar çok güLmekten kopuyorsun bak başına bişe geLmesin sonra![]()
Kendi yalanlarında boğulasın emi![]()
PuahahhahaAma boncuu yer bunu
![]()
wuuuu bu ne şiddet ne celal.
Kedi her haltı yer bence, kedigillerin en pis boğazı evlerde beslenen benceBi ara kelebek yediğini görmüştüm düşünün artık
![]()
Lafım sana değildi hatta buradaki hiç kimseye değil yanlış anlaşılma olmasın. Beni kızdıran maymun karakterli birine dedim
Üzerime alınmadım canım , şaşırdım daha dün bana kırgınlık olmasın barışın falan yazıyordun![]()
Mecazi manada yoksa bizimki yemez. Zaten bu yanlış bir besleme şekli olurdu.Kedi meyve yiyomu ya :huh:
Haklısın. Ama insanoğlu böyle. İçinde yaşadığımız dünya gibiyiz. Bir yanımız karanlıkken diğer yanımız aydınlık. Bir yerlerimizde fırtınalar koparken bazı yerler günlük güneşlik. Bir bakıyorsun üşüyoruz bir bakmışsın sicaklığımız güneşi kavuracak.
O kadar karmaşığız ki belki de bu yüzden anlayamıyoruz birbirimizi. Çünkü bilemiyoruz karşımızdaki hangi mevsimi yaşıyor.
Üzeni yolla isterse dönsün sonraa , Sallaa ardına bakma asla sallaa aldatan aldansın sallaaa !!!![]()
Ellerimizi yıkadığımız halde neden havlular kirleniyor?
Kardeşim sordu bugün bunu, öylece kaldım![]()
evet barıştık.
Kardeşin ufak çocuk mu? Çünkü böyle zeki sorular ancak çocuklardan çıkıyor. Büyüdükçe aptallaşıyoruz. Çocuklarda bunu inadına yüzümüze vuruyor
Ellerimizi yıkadığımız halde neden havlular kirleniyor?
Kardeşim sordu bugün bunu, öylece kaldım![]()
Ya seni üzen son nefesini verinceye kadar atamayacağın, canını ne kadar yaksa da yeri gelince canını vereceğin (vermesen pişman olacağın) bir akrabansa. Yani bir nevi Allah onu sana mühürlemişse ? O zaman nasıl hayat kapından dışarı atacaksın sorunları. Bilen varsa beri gelsin?
Senin durum çok vahimmiş hocam Allah yardımcın olsun![]()
Rejimdedir o pakize, ondan yememiştirPakize var şubenin kapısına gelir , kadayıf tatlısı verdim yemedi ama
--- Mesaj Güncellendi ---
Üzerime alınmadım canım , şaşırdım daha dün bana kırgınlık olmasın barışın falan yazıyordun![]()