- Reaksiyon puanı
- 242
Yok numara sağ altta yazıyor.Bizimki 0.9.1 olduğu için banlamışlar bizi.seed.st de 400gb'lık olan, ve ben de indirme yapamıyorum freshondan seedbox'a![]()

Yok numara sağ altta yazıyor.Bizimki 0.9.1 olduğu için banlamışlar bizi.seed.st de 400gb'lık olan, ve ben de indirme yapamıyorum freshondan seedbox'a![]()
Ne aldın? Denediklerin neler? Benim Alfa düşe düşe bozuldu. Bir iki tane gözüme kestirdiğim var.Sonunda aLdığım bir Usb adaptör çatır çatır çekiyor.
:laugh: :laugh:sony daha iyi çünkü kartlarını kendi üretir sahipleri namuslu dürüst insanlar üçkağıtçı sahtekarlar yok.
Ekranlarında muhtemelen bayt yazıyor. 4 milyon bayt diyememiş ve megabayta çevirememiştir. Azcık eğitim.Megabayt'a bayt diyen sekreteri neden işe alıyorsun avea!
4 gün, koca evde yanlız başıma geçer mi?
Vala geçer ne de güzel geçer keşke bende kalabilsem![]()
,Yanlızlığı hiç sevmem ben, kara kara düşünüyorum 4 gün ne yaparım diye.
o kişinin cinsine bağlı![]()
Dahada söylenecek bir şey yok mesajı aldın umarım [MENTION=84327]deatmania[/MENTION]o kişinin cinsine bağlı![]()
Hakkınızı helal edin ...Ölüyorummm
Ne aldın? Denediklerin neler? Benim Alfa düşe düşe bozuldu. Bir iki tane gözüme kestirdiğim var.
Bunu aLdım,şuan gayet sağLıkLı çekiyor.
![]()
DenedikLerim :
USRobotics
RangeMAX Dark
TP-Link'in usb belleğe benzeyen bir ürünü.
Ama bu 3'ü beş para etmez.
DARK RangeMax Duo çift antenli olanı düşünüyordum. Şimdi sen böyle yazınca olmadı.