• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Nick.Rey

Orası hep öyle. :)

--- Mesaj Güncellendi ---

@topalsolucan

Google'ı kapatmışsın. :D

poL86.png
haha. :lol: :lol: :lol:

[MENTION=39818]Mai Nai[/MENTION] hocam birşey soracağım.

Ciddi konularda ciddiyetsiz davranmaktan adamı 3 günlüğüne yasaklamışsınız.Neden böyle birşey yapılıyor ki yani adam buraya zaten eğlenmek için geliyor demekki.Kimse dikkate almazsa kendisi yazar yazar gider.Açıkçasını söylemek gerekirse burns206'nın yazdıkları benim çok hoşuma gidiyor :D hani her ciddi konuda bile birini gülmeyi başarıyor diye tahmin ediyorum farklı bir açıdan bakıyor olaya. :)

--- Mesaj Güncellendi ---

ne aratınca oluyor bu :D

@dgncn googlE2a topalsolucan yazıp görsellere baksana. baştan aşağı tüm resimler benimle alakalı. ortada bir de kendi fotoğrafım var :D

Görseller anasayfasına resmi yükleyince çıktı o linkler. :D Ama bu söylediğin daha güzelmiş :D

Eyvallah sağol kardeşim :) keşke uzatma imkanım olsada ikram edebilsem

Sigara kokusunda, hele onun üstüme sinmesinden nefret ediyorum uleyn!

Dot.tk / .tk alan adı için ilk yıldan sonra ücretli mi değil mi ?
çıkamadım şu işin içinden :D

Dünya bi efsane ve bizler bi hikaye.. .
Herşey gelip geçiyo, ömür gibi, vakit gibi.. .

Ahh ahh.. ..

Vizeler açıklanıyor yavaş yavaş, 70 ile başladık.Haydi hayırlısı.

en sonunda yurtdışından sipariş verdiğim monster beat kulaklık geldi ama beklediğim gibi çıkmadı ses kalıtım tamam ama tizlerde başarısız bence yani güvendiğim dağlara karla karışık yağmur yağdı :D

Çok takıldım bugün burda yarın iş zamanı, çizim zamanı herzamanki gibi. :D

Bu nasıl sevda yüreğin sevinsin yar....
[video=youtube;FX8SMfw3Q2c]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FX8SMfw3Q2c[/video]​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...