Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
mail adresi olan arkadaşlar varsa bana iletirlerse sevinirim, kendisiyle konuşmak isterim...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Arkadaşlar o uçuşan üyeler ile alakalı açılan başlıkta yazdığım mesajı beğenen ve sırf yönetimi eleştirmeyen insanlara yalaka diyor aklınca mesajını sildim uyardım ne yapmamı bekliyordunuz ?? Sonrada vay efenin neden uyarmışım.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bir konu açtık adamın silinmesine vesile olduk iyi mi . . .

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
senin modluk ne oldu hacı?

Modluğu kendi isteğimle bıraktım, Ama onursal için birşey demedim demekki hak etmemişim :))

Ufaktan kafamı dınlemem toplamam lazımdı.. kafamı topladım vede bomba gibi geleceğim ALLAH'ın izniyle.. dua et [MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
bu aralar en çok ettiğim dua: Allah'ım SDN'nin moderatörlerine sabır ver...

:):)

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Ekli dosyayı görüntüle 7650
[MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] : Abi Kendim Atmadım Mı Sana Bunu Açık Açık ?

Ben Yeri Geldiğinde Susarım. Yeri Geldiğinde Hakkımı Savunurum. ! Benim Takımıma Kimse Laf Edemez. Bunu Herkese Söledim. Ucunda BAN Yemek Olsa Bile Lafımı Esirgemem. Sevdiğim Arkadaşlarımada Laf Etselerde Aynı Şeyi Yaparım. [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] , [MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] [MENTION=111494]acer[/MENTION] [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] .. Bunları Severim Sayarım. Sevgim Karşılıksız.

Şimdi İstediğinizi Yapın. ;)

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Ekli dosyayı görüntüle 7650
@REDFOKS : Abi Kendim Atmadım Mı Sana Bunu Açık Açık ?

Ben Yeri Geldiğinde Susarım. Yeri Geldiğinde Hakkımı Savunurum. ! Benim Takımıma Kimse Laf Edemez. Bunu Herkese Söledim. Ucunda BAN Yemek Olsa Bile Lafımı Esirgemem. Sevdiğim Arkadaşlarımada Laf Etselerde Aynı Şeyi Yaparım. @ReDo , @topalsolucan @acer @REDFOKS .. Bunları Severim Sayarım. Sevgim Karşılıksız.

Şimdi İstediğinizi Yapın. ;)

Ortamı germeyin konuyu uzatmayın diyorsun. Sonrasında yukarıdaki mesaj oluyor mu? Bence olmuyor. Şimdi istediğini yap :D

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Ortamı germeyin konuyu uzatmayın diyorsun. Sonrasında yukarıdaki mesaj oluyor mu? Bence olmuyor. Şimdi istediğini yap :D

Germe DeğiL . Ne Anlarsan O. Ben İçimden Geleni Söyledim.

Sen Lafı Nereye Çekmek İstersen Çek.

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Her işte bir racon var.. haydi egoma sponsor ol :)

Ama seni bulucam bunu biliyorsun dimi ?

---

Gel birde burada oyna haspam, mama yer gibi ye şunu olma aslan, beni yer ama yüzüme doğru şahlan, beni bırak önüne bak şaşkın oğlan.

Gazla şiştiysen
hemen ineceksin, herkesin bir açığı var bunu bil !!

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Germe DeğiL . Ne Anlarsan O. Ben İçimden Geleni Söyledim.

Sen Lafı Nereye Çekmek İstersen Çek.

Lafı çekmek değil benim yaptığım. Senin yazdığın o mesajı kim okursa okusun tek mana çıkar. "Ben takımıma ve dostlarıma laf söyletmem. Durum ve konu ne olursa olsun." işte bu cümle içerisinde karşıt görüşüde barındırır ve tartışmayı alevlendirir. Bence mesajı tekrar oku ve sakince üzerinde düşün.

Şimdi adamın biri sokakta "heyyyt var mı lan bana yan bakan" dese. 5 kişi sussa cevap vermese 6 cı çıkar "var ulan" der. Yani demem o ki bu tarz cümleler gereksizdir. Meydan okumalar filan gereksiz. En azından bu durum için. Bilmem anlatabildim mi?

Şimdi senin cümleni burada sana aynen kullanıyorum okuduktan sonra bir düşün bak nasıl hissediyorsun. " Ne Anlarsan O. Ben İçimden Geleni Söyledim. Sen Lafı Nereye Çekmek İstersen Çek."

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Şükür şu devreyi yaptım, inşallah sorunsuz çekilde hocaya teslim ederim:)

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Beni Burada M*l Gibi Koyup Giden İnsanlar Gördüm. Bu Agresifliğim Yüzünden Değil. Resmen Saflığımdan. Ben Bi Tek Forumda Değil Dışardada Dışlandm. AnLamadım Sebebini ? Durduk Yere Azar İşitiyorum Ne Kadar Ne Yaptım Ne Ettim Diye Kendime Sorsam da. Çözemedim Arkadaş Milleti. Millete İyilik Ediyorsun Bi Ton Laf Ediyor. Ul* Ben Bu Dünyaya Ne Yaptım Ki Bana Millet Böyle Davranıyor. Agresifim Kabul Ediyorum. Ama Ben Bu Kadar Ne Yaptım ? Kimseye Ne Zararım Dokandı ?. Millete Abicim Ablacım .. Derken Birden Ne Oldu Da Bu İnsanlar Bana Ters Davranmaya Başladı. İçim İçimi Yiyor Ne Yaptım Ben ? İstenilmiyorsam Çeker Giderim Hiiç Sorun Değil . Ama Sorunlarımı Millet Yüzüme Söylesin. 2. Bi Şahıstan Duymak İstemiyorum . Tek Huzur Bulduğum Yer Burasıydı..

Neyse..
Sorunlarımla Sizi Sıktıysam Özür Dilerim.
Durduk Yere Ortamı Gerdiysem Özür Dilerim.
Benden Sıkıldınız Farkındayım.
Hepinize Elveda Deme Vakti.
Ne Diyeyim Şimdi ?..
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION]: " Son Etiketimdi Bu. Bakalım Cedriic'i Bi Daha Görebilecek Misin ?. " [MENTION=111494]acer[/MENTION]: " Senide Üzdüğüm İçin Özür Dilerim. "

Saygılarımla.
CEDRIC.

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
İster uzaya çık,ister kanserın tedavisini bul,istersen beş üniversite bitir,eğer görücü usulü evlenmediysen,birileri tarafından mutlaka "eski sevgili" olarak anılmaya mahkumsun.Herkes birinin eski sevgilisiyken,gel de birinin yeni sevgilisi ol kolaysa!

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Eskiye o kadar bağlıyız ki yeninin güzelliklerini göremiyoruz. Sebep budur.

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
[MENTION=154613]Cedriic[/MENTION] ne diyorsun arkadaş bi sakin ol.

Peygamber efendimiz öfkelendiğiniz zaman oturun, geçmezse yatıp uzanın buyurmuşlardır.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Hobaaaaaa.

3 4 saattir giremedim yoğundum,burada neler oldu?
Arkadaş bannnn yemiş,sebep ?

[MENTION=154613]Cedriic[/MENTION]

Beni alakasız yerlere etiketliyorsun diye ben sana atar yaptım,normalde bir işin olur ya da bir soruya cevap ararsan etiketle yani sorun yok,gelir veriririz cevabını doğrusunu ya da yanlışını : )

Kendini ezik dışlanmış hissetmene gerek yok,
Sadece insanların üzerine fazla gidiyorsun,fazla soru soruyorsun.
O kişide ters tepki verebilir.
Bu da seni dışlamış manasına gelmez.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
[MENTION=256987]Nick.Rey[/MENTION]

Orası hep öyle. :)

--- Mesaj Güncellendi ---

@topalsolucan

Google'ı kapatmışsın. :D

poL86.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...