Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dana

Asistan
Reaksiyon puanı
5
İşte bunu kimseye anlatamazsın. Ben denedim anlatmayı ama başaramadım. Sen de uğraşma görmezden gel...

insanların ahlak ve namus kavramları çok farklı. öpüşmeyi namussuzluk oalrak görenler milletin arkasından poposuna bakmayı normal görüyor mesela.
beni ilgilendirmez kim naparsa yapsın ama bu ne perhiz bu ne lahana tursusu oluyor ondan sonra

Reaksiyon puanı
189
insanların ahlak ve namus kavramları çok farklı. öpüşmeyi namussuzluk oalrak görenler milletin arkasından poposuna bakmayı normal görüyor mesela.
beni ilgilendirmez kim naparsa yapsın ama bu ne perhiz bu ne lahana tursusu oluyor ondan sonra

Kendisi ile çok fazla çelişen insanlarla yaşıyoruz, normal bu tip şeyler :) Bir çok insan bu yüzden bana sahte gelmiştir. Orijinaller de kendini belli ediyo zaten :)

dana

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Kendisi ile çok fazla çelişen insanlarla yaşıyoruz, normal bu tip şeyler :) Bir çok insan bu yüzden bana sahte gelmiştir. Orijinaller de kendini belli ediyo zaten :)

geçen gün eve erkek girmesin diyen ev sahibim hacı amca benim evime girmek istedi, banyo damlatıyomus da musluklara bakacakmış. eve erkek alamayız dedim sokmadım.

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
isyan ettiriyolar ama. benim birisiyle öpüşmem günahsa bana günah öpüştüğüm adama günah. bana laf etmek kimin haddine.
ee haci amcanin cennette hurilerle hurma yerken hurmalar bogazindan gecmez ki :P
sonra cennette aybasi hurma faturasi gelince tek kisi odemek de zor olur. faturayi odemek icin ortak olsun garanti olsun diyodur :p

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bu aras kargoyu hic sevmiyorum . her seferinde bisekilce canimi sikicak bisey buluyolar :/ bugun gelmesi gereken kargomu yine haftaya biraktilar :P

--- Mesaj Güncellendi ---

250 tl masaüstü 500 tl dizüstü bulunur. :D

Beleş sms :D
beles sms cetesi kacirmis olabilir. okadar o reklam midir ne haltla ugrastigi belli olmayan pazarcilarla ugrasirsan olacagi bu :P

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
9QDjR.jpg

Kendime kupa yaptırdım. :D

Bilmem o kadar yazıyordu. :D

bu aras kargoyu hic sevmiyorum . her seferinde bisekilce canimi sikicak bisey buluyolar :/ bugun gelmesi gereken kargomu yine haftaya biraktilar :P

beles sms cetesi kacirmis olabilir. okadar o reklam midir ne haltla ugrastigi belli olmayan pazarcilarla ugrasirsan olacagi bu :P

Hahaha :D

dana

Asistan
Reaksiyon puanı
5
bekle bekle sıkıldım ama. haber gelse de çıksam evden saat de gec oldu zaten. artık eve gider uyurum hemen.

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Nereye gitti o, gözükmüyor forumda ?

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
off off ben bügün ev taşıdım çok yoruldım .p.p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...