Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
başlat>çalıştır>regedit
daha sonra ctrl+f tuşuna bas ve mail.ru yu ara çıkan sonucu sil , sonra tekrar ara aynı şekilde ve çıkan sonucu sil bu şekilde mail.ru bitene kadar arayıp sil.
Ama dikkat mail.ru olmayan diğer önemli olabilecek kayıtları silme :D

dediğinin hepsini yaptım, regeditten hepsini temizledim. firefoxta artık toolbar olarak görünmüyor ama dediğim gibi eklentilerimi göçertti. eklenti bölümü boş görünüyor ve başka eklenti kuramıyorum :S

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Kız: senden ayrılıyorum.
Erkek: 1.gün: [d:\müzik\cengiz kurtoğlu.mp3]
2.gün: [c:\documents\yeni klasör\oyunlar\tavla\xxx\jenna_jameson.mpeg]

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
dediğinin hepsini yaptım, regeditten hepsini temizledim. firefoxta artık toolbar olarak görünmüyor ama dediğim gibi eklentilerimi göçertti. eklenti bölümü boş görünüyor ve başka eklenti kuramıyorum :S
3-5 eklentinin lafımı olur hocam :P 2 dakikaya kaldır yeniden kur :D olmadı denetim masasında firefox onar falan yokmu?

Le'Cola United

Asistan
Reaksiyon puanı
0
The walking dead güzel dizi. Özellikle 2.sezon finalinde Rick şöyle dedi:" This isn't a democracy anymore... "
Olay dizi olunca ve karekter karizma durunca bu söz kulağa hoş geliyor fakat gerçek hayatta bunu diyen sempatik olmaz. Diktatörlükle sempatik olacağını sananlar rüyaya yatmaya devam etsin. :)

Sahneyi izlemek isteyenlere kıyak: Tıkla izle

Baskı ve susturma ile haksızlık beyanınızı yaptınız. Teşekkürler Türkiye her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsan.

Kral öldü yaşasın yeni kral. Anlayanlara sevgiler.

Demokrasini dışında sadece diktatörlük yoktur. Diktatörlük karşıtı anarşizmde vardır. Demokrasiyide, diktatörlülüğüde denedik. Şimdi Anarşizmi deneme zamanıdır. :)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Demokrasini dışında sadece diktatörlük yoktur. Diktatörlük karşıtı anarşizmde vardır. Demokrasiyide, diktatörlülüğüde denedik. Şimdi Anarşizmi deneme zamanıdır. :)

Yok abi yok bu yorumdan sonra senin finix olduğuna kanaat getirdim. :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Finix'i en son 7'ye kadar gördük :P

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
benim dediğim yöntemle eklentilerdemi silindi yani şimdi ya :S
çünkü ben sana söylemeden önce kendi başıma geldiği için bu şekilde silip kurtulmuştum.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
benim dediğim yöntemle eklentilerdemi silindi yani şimdi ya :S
çünkü ben sana söylemeden önce kendi başıma geldiği için bu şekilde silip kurtulmuştum.

yok senin dediğin yöntemle silinmedi. aslında senin yöntem bir işe yaramadı:D. [MENTION=75364]dgncn[/MENTION] nin dediği program sorunu çözdü ama mail.ru firefoxa bulaştığı anda zaten eklentiler uçmuştu. aslında kullandığım tüm eklentiler hala aktif ama eklentiler kutusu boş görünüyor. yoksa firefoxta mı bir sorun var. sizde de eklentiler kutusu boş mu?

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[video=youtube;dFHdXLyOyow]http://www.youtube.com/watch?v=dFHdXLyOyow[/video]

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
yok senin dediğin yöntemle silinmedi. aslında senin yöntem bir işe yaramadı:D. @dgncn nin dediği program sorunu çözdü ama mail.ru firefoxa bulaştığı anda zaten eklentiler uçmuştu. aslında kullandığım tüm eklentiler hala aktif ama eklentiler kutusu boş görünüyor. yoksa firefoxta mı bir sorun var. sizde de eklentiler kutusu boş mu?
Benim bir bilgim yok valla bende boş değil.

Belki adres satırına about:config yazıp search kısmına addons yazsan belki eklentilerle ilgili birşeyler görülebilir ama onlarıda değiştireyim dersin daha çok bozulbilir benden söylemesi. :D

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
[video=youtube;hObRmQuvDHE]http://www.youtube.com/watch?v=hObRmQuvDHE&noredirect=1[/video]

Benim babam mert adamdı
Mangal gibi yüreği
Yufka gibi kalbi vardı
Hayatım boyunca o'na özendim
Fedakardı
Bir dikili ağacı olmadı belki
Ama kendisi
Onuruyla yaşayan koskoca bir çınardı
Üstümdeki kol kanat
Sırtımı yasladığım dağ gibiydi
Ben babamın oğluyum
Tepeden tırnağa Anadolu'yum...

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Benim Babam'da Toyota gibi adamdı :P

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Tarih bir kez daha gösterdi ki nerede olursa olsun it iti ısırmaz; ve herkes haklı olanı değil, güçlü olanı dinler. İşte bu sebepten, adalet için yaşasın cehennem.

FourZeroTwo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Uzaktan izlemek onu rahatsız etmemek güzel. Ama sesizce onu benden alırlarsa ..

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
yok senin dediğin yöntemle silinmedi. aslında senin yöntem bir işe yaramadı:D. @dgncn nin dediği program sorunu çözdü ama mail.ru firefoxa bulaştığı anda zaten eklentiler uçmuştu. aslında kullandığım tüm eklentiler hala aktif ama eklentiler kutusu boş görünüyor. yoksa firefoxta mı bir sorun var. sizde de eklentiler kutusu boş mu?
eğer firefox sync kullanıyorsan ordan eklentileri yedekle ve daha sonra firefoxu kullanıcı bilgileri ile beraber tekrar silip yükle ve sync yardımı ile eklenti ve sık kullandığın sayfaları geri yükle diyebilirim bir diğer seçenek :)

FourZeroTwo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eğer birey olarak özgürsem demokrasi kabul etmemek hakkım değil mi? Kusura bakmayın özgürlük kelimesine bile sınırlama koyabilecek kadar aptal yaratıklarız bizler. Doğanın evrenin neresinde demokrasi var ki ? Bizde neden var. Çünkü demokrasi insanlığı uyutmak için kullanılabilecek en uygun sistemdir....

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Arkadaşlar, Google Reader sayfasında önerilenler adı altında bir sürü RSS aboneliği var. Hiçbirini ben eklemedim ve silmek için tek tek okuma gerekiyo... Bu konuda bana yardımcı olmak isteyen var mı ?

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Playoff'ta voleyi vuracaksın inanıyorum. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...