- Reaksiyon puanı
- 112
Hayal kırıklığı... .

başlat>çalıştır>regedit
daha sonra ctrl+f tuşuna bas ve mail.ru yu ara çıkan sonucu sil , sonra tekrar ara aynı şekilde ve çıkan sonucu sil bu şekilde mail.ru bitene kadar arayıp sil.
Ama dikkat mail.ru olmayan diğer önemli olabilecek kayıtları silme![]()
3-5 eklentinin lafımı olur hocamdediğinin hepsini yaptım, regeditten hepsini temizledim. firefoxta artık toolbar olarak görünmüyor ama dediğim gibi eklentilerimi göçertti. eklenti bölümü boş görünüyor ve başka eklenti kuramıyorum :S
The walking dead güzel dizi. Özellikle 2.sezon finalinde Rick şöyle dedi:" This isn't a democracy anymore... "
Olay dizi olunca ve karekter karizma durunca bu söz kulağa hoş geliyor fakat gerçek hayatta bunu diyen sempatik olmaz. Diktatörlükle sempatik olacağını sananlar rüyaya yatmaya devam etsin.
Sahneyi izlemek isteyenlere kıyak: Tıkla izle
Baskı ve susturma ile haksızlık beyanınızı yaptınız. Teşekkürler Türkiye her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsan.
Kral öldü yaşasın yeni kral. Anlayanlara sevgiler.
Demokrasini dışında sadece diktatörlük yoktur. Diktatörlük karşıtı anarşizmde vardır. Demokrasiyide, diktatörlülüğüde denedik. Şimdi Anarşizmi deneme zamanıdır.![]()
Yok abi yok bu yorumdan sonra senin finix olduğuna kanaat getirdim.![]()
En iyisi revo uninstaller ile temiz kaldırıp tekrardan kurmak bence.Belkide firefox'dan anlamadığım için de olabilir.
BoşverFinix?![]()
benim dediğim yöntemle eklentilerdemi silindi yani şimdi ya :Sdediğinin hepsini yaptım, regeditten hepsini temizledim. firefoxta artık toolbar olarak görünmüyor ama dediğim gibi eklentilerimi göçertti. eklenti bölümü boş görünüyor ve başka eklenti kuramıyorum :S
benim dediğim yöntemle eklentilerdemi silindi yani şimdi ya :S
çünkü ben sana söylemeden önce kendi başıma geldiği için bu şekilde silip kurtulmuştum.
Demokrasini dışında sadece diktatörlük yoktur. Diktatörlük karşıtı anarşizmde vardır. Demokrasiyide, diktatörlülüğüde denedik. Şimdi Anarşizmi deneme zamanıdır.![]()
Benim bir bilgim yok valla bende boş değil.yok senin dediğin yöntemle silinmedi. aslında senin yöntem bir işe yaramadı. @dgncn nin dediği program sorunu çözdü ama mail.ru firefoxa bulaştığı anda zaten eklentiler uçmuştu. aslında kullandığım tüm eklentiler hala aktif ama eklentiler kutusu boş görünüyor. yoksa firefoxta mı bir sorun var. sizde de eklentiler kutusu boş mu?
eğer firefox sync kullanıyorsan ordan eklentileri yedekle ve daha sonra firefoxu kullanıcı bilgileri ile beraber tekrar silip yükle ve sync yardımı ile eklenti ve sık kullandığın sayfaları geri yükle diyebilirim bir diğer seçenekyok senin dediğin yöntemle silinmedi. aslında senin yöntem bir işe yaramadı. @dgncn nin dediği program sorunu çözdü ama mail.ru firefoxa bulaştığı anda zaten eklentiler uçmuştu. aslında kullandığım tüm eklentiler hala aktif ama eklentiler kutusu boş görünüyor. yoksa firefoxta mı bir sorun var. sizde de eklentiler kutusu boş mu?
naiiiimmm şunu bana hediye etsene![]()
hepsiburadaSağol.
Vatan güvenilir yer diye Vatan'dan sipariş etmiştim. Bir daha oradan bir şey alanın.![]()