• Üyelikler Hakkında:

SDN Forum üyelikleri yönetici onayına tabidir. Şüpheli işleme sahip üyelikler onaylanmayacaktır.

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hiç gelmemelerini istiyorum :)

markafoniyi iptal ettim... yemeksepeti'ne de şimdi bir göz atıcam, ayarlarda mail iptali var mı diye.
___

iptal ettiimmmmmm :D

Beni az önce DigiTürk ten aradılar.. Aman işte şöyle şöyle paketlerimiz var 1 yıl sabit fiyat garantisiyle 100 tane kanal varmış 15.99tl imiş.. Bende dedimkii peki bu paketin içinde lig tv de mevcut mu?.. Diye sordum.. Yok hayır dedi iyide ben bu 16 lirayı verip ne izleyeceğim dedim.. Yarın bidaha arayıp başka bi paket sunacaklar bana ama ben yok ablacım kalsın diyeceğim...:D

Arkadaşlar DigiTürk kötü durumda galiba herkesi arayıp paket sunuyorlar..

Beni az önce DigiTürk ten aradılar.. Aman işte şöyle şöyle paketlerimiz var 1 yıl sabit fiyat garantisiyle 100 tane kanal varmış 15.99tl imiş.. Bende dedimkii peki bu paketin içinde lig tv de mevcut mu?.. Diye sordum.. Yok hayır dedi iyide ben bu 16 lirayı verip ne izleyeceğim dedim.. Yarın bidaha arayıp başka bi paket sunacaklar bana ama ben yok ablacım kalsın diyeceğim...:D

Müşteri memnuniyeti... :D

Ne spammış arkadaş başım ağrıdı yok etmekten. :D Tabi ellerim de. :D

Herkes iptal ediyor çünkü.

Youtube sorunlumu arkadaş nedir bu iki gündür bunlardan çektiğim?Siteme koyduğum videolar bile açılmıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri