• Üyelikler Hakkında:

SDN Forum üyelikleri yönetici onayına tabidir. Şüpheli işleme sahip üyelikler onaylanmayacaktır.

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugun saat 7:30 sonra kar şidet tozunu artı havalar çok soğuk oldu istanbul :)

Ülkemizdeki kredi kartı harcamaları yunanistan ekonomisinden büyükmüş.

Aylardır oynadığım çevrim içi oyunu bıraktım :( Hesabımı sildim... Aslında artık gece 5'e kadar oturup uykusuz kalmayacağım için mutluyum :)

OaghH.jpg

Bulabilirsem bir adet almayı düşünüyorum. :)

Ama kalitesizmiş. :D

ahh ne çok özlenensin, ne çok dillenensin yüreğimde
baş ucumda paslı bir gökyüzü ç'ağlar türküsü ellerinde
ahh adam;
ne çok gitmekti bu böyle.!!
saçlarımı kökünden kestin giderken
oysa ki; ben ne prensestim nede rapunzel
uzatamadım gidişini
yollara sürgün, insafsız adımlarını...

her sınavdan önce bunu dinliyorum
[video=youtube_share;de_gNnNCSM0]http://youtu.be/de_gNnNCSM0[/video]

Adam gibi seven kalbi öyle kolay kırdın ki sen, ben aşkı yıprattım sende sadece, o kutsal duyguyu biraz daha kırptım ama bundan sonra daha bi yürekten seveceğim inan, hesabını yapacağım artık aşkın, sonunu göremeyeceğim aşklara kalkışmayacağım, daha bi cesaretli seveceğim ve daha anlamlı, yaşattıkların hala yürekten sevebileceklerin olduğu umudumu yeniden canlandırdı ve ben artık onu bekliyorum, zamansızca çıkacak karşıma ve senden daha çok sevecek beni, daha yürekten ve gerçekçi bi de daha cesurca.

​
427432_312134715500930_166136003434136_829274_1336625741_n.jpg

Kaldır kadehi eyy sevgili;

Önce gelişine, sonra gidişine ....
Dibini bulunca gelmişine geçmişine...!!

Vayy be ne güzeL kar yağıyor şuan Angara'ya,Yine trafik feLç.Düşüncesiz sürücüLer haLen yaz LastikLeri iLe kışı geçiriyor haLiyLe yoLda 1 depo benzini oLdukLarı yer de harcıyorLar.

"Eve gitmek için hazırlanıp sonra saatlerce işyerinde kalmak" Bu nasıl bir çin işkencesidir.

Silinen dosyaları geri getirmenin en güzel yolu sanırım CardRecovery, özellikle telefonumun hafıza kartında kendiliğinden silinen dosyaları geri getirdi, bayağa işime yaradı sağolsun.

Çin'de bi mezar yeri 20 yıllığına alınıyormuş 20 yıl sonra diğer 20 yıl için belli bi miktar para ödeyip bi 20 yıllığına daha kiralanıyormuş mezar yeri eğer para ödeyip 20 yıllığına mezarı satın almazsanız mezardaki kavanozdaki ölünün külleri çöpe atılıyormuş:D ve mezar yeri başkasına satılıyormuş..

Çin'de bi mezar yeri 20 yıllığına alınıyormuş 20 yıl sonra diğer 20 yıl için belli bi miktar para ödeyip bi 20 yıllığına daha kiralanıyormuş mezar yeri eğer para ödeyip 20 yıllığına mezarı satın almazsanız mezardaki kavanozdaki ölünün külleri çöpe atılıyormuş:D ve mezar yeri başkasına satılıyormuş..

Ölü fakir çinliler o zaman şuan aramızdalar :D

dünyanın yarı nüfusuna sahipler ama ölüleri yaktıkları için topraklarından petrol çıkmıyor. aptal çinliler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri