Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bir hafta ara ile iki fatura kesip ikinci faturayı 208 tl olarak kesen iski memur/yeneticileri hepinizi saygı ve sevgi ile anıyorum.

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
dişimi dolgu yaptırdım ve şimdi dişim ağırıyorrrrrrrrr:(:(

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Yeni twitter a geçmişim sonunda yakışıklı olmuş :D

emreaydins

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bugün girdiğim bi bilgisayarcıdaki ablanın google search sayfasına google yazıp, anasayfaya geri döndüğüne şahit oldum.Utanıyorum.

AgentForce

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu konu iyi oldu, çok sağolun başlıyorum!

İnsanları anlamak zor. Lanet gelsin hepsine. Meğerse ne kadar yavşak insanlar tanımışım. Bütün akıl özürlüler beni mi bulur ulan? Birde bir modaları var, ufak bir tartışmada, Facebook'tan çıkarıp birde üstüne engelliyor gerizekalılar. Güya havaları oluyor böyle. Be öküzün evladı çok mu umurumda sanıyorsun? Nesin sen lan? Defol git. 2-3 gün sonra yalvarmaya başlıyorlar, bu kadar gurursuzlar.

Dost bildiklerim şerefsiz çıkar ya, ne zordur o. Benim yanıma gelip milletin dedikodusunu yapar, sonra gider arkasından konuştuğu insanlarla dost olur beni görmez. Tek yanlışım olmadığı halde gider beni çekiştirir. Memnun kalmadın mı benden şerefsiz? En fazla 3-4 gün, sonra geldin mi yine ayağıma? Ama yok sende çıktın hayatımdan, çıkın lan hepiniz, defolun gidin!

Reaksiyon puanı
189
Gece gece markete gideyim dedim soğuktan apartmanın kapısı donmuş :) Vay arkadaş bu ne soğuk yahu...

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Az daha karakolluk oluyordum :( aslında kavga eden birisi değilim sebebi ise her ne kadar sakin gibi görünsemde sinirlendiğim daha doğrusu tepemin tası atıp gözüm döndümü kendim bile hatırlayamayacağım şeyler yapıyorum :( ve dangalak bir insan müsfettesi yüzünden yaklaşık 7-8 senedir kavga dahi etmediğimi düşünürsek az önce bu zamanın acısını çıkarırcasına birini fena pataklamışım öyle böyle de değil adam bayılmış :( 5 kişi zor tutmuş beni :( insanlardan her geçen gün tiksiniyorum lanet gelsin diyorum artık iyilik yaptıkça tepemize çıkıyorlar anlamadım :( gel de uyu şimdi hala çok sinirliyim.

Reaksiyon puanı
189
Ya google s****r git Allah'ını seversen ya. Nispet yapar gibi sevgililer gününe özel müziklerde indirim var diyo ya. S***r misin sabaha mı bırakarsın...

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
sabah bi an güneş açtı şimdi her yer birikmiş kar.

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey, tüm dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tufana sebep olabilir. KAOS teorisi...

işte böyle bir değişikliğe ihtiyacım var

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Çorum,Amasya yolcusu kalmasın..:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...