ReDo
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 91
Şu Fox tv'de 10 dakikadır dönen baL rekLamını sunan adamın benn taaa... O baLLarı ona yedirip komaya sokmak isterdim.
Şu Fox tv'de 10 dakikadır dönen baL rekLamını sunan adamın benn taaa... O baLLarı ona yedirip komaya sokmak isterdim.
Ölenler yaşayanların yaklaşık 15 katıymışhmy: bende amerikalı bilim adamlarının yalancısıyım.
![]()
o da birşey mi... 150 yıl sonra şu an dünyada yaşan hiç bir insan yaşıyor olmayacak. başka bir 5 milayarla yer değişilecek![]()
Bizden sonrada en çok merak ettiğim işte mesela 150 yıl sonrasından bahsediyoruz yaa.. Acaba teknoloji nerelere gelmiş olacak?.. Bunu çok merak ediyorum Mesela bi örnek vereyim insan düşüncesi okunabilcek ve daha çoook teknolojik gelişmeler ve de ben bunları mezarımdan takip etmeyi düşünüyorum...o da birşey mi... 150 yıl sonra şu an dünyada yaşan hiç bir insan yaşıyor olmayacak. başka bir 5 milayarla yer değişilecek![]()
Bizden sonrada en çok merak ettiğim işte mesela 150 yıl sonrasından bahsediyoruz yaa.. Acaba teknoloji nerelere gelmiş olacak?.. Bunu çok merak ediyorum Mesela bi örnek vereyim insan düşüncesi okunabilcek ve daha çoook teknolojik gelişmeler ve de ben bunları mezarımdan takip etmeyi düşünüyorum...Mümkün olursa tabii...
O da doğruo da birşey mi... 150 yıl sonra şu an dünyada yaşan hiç bir insan yaşıyor olmayacak. başka bir 5 milayarla yer değişilecek![]()
HurilerleBizden sonrada en çok merak ettiğim işte mesela 150 yıl sonrasından bahsediyoruz yaa.. Acaba teknoloji nerelere gelmiş olacak?.. Bunu çok merak ediyorum Mesela bi örnek vereyim insan düşüncesi okunabilcek ve daha çoook teknolojik gelişmeler ve de ben bunları mezarımdan takip etmeyi düşünüyorum...Mümkün olursa tabii...
Ama gelecekte herşeyin küçüleceği ve inceleceği kesin..Düşünsenize i50 işlemci, 60 gb ram![]()
![]()
O güzelO da doğru
--- Mesaj Güncellendi ---
Hurilerle![]()
Ama gelecekte herşeyin küçüleceği ve inceleceği kesin..
Niyekii?.hemen ölmek istiyorum![]()