Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CLOUD

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kadınlardan ala yalancı görmedim ben bu hayatta. yakışıklı,kültürlü,duygusal,romantik,kibar,,yüksek tahsilli,paralı vb. olmak var ya işte o bi halta yaramıyor kendimi köprüden fırlatasım var şimdi...

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
İstanbul yogun kar yağması okul tahtilde olan çoçukları sevindirdi

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
http://pleasurehunt.mymagnum.com/
farklı bir reklam
001_smile.gif

Çok iyiymiş :D

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Çünkü aşk, onu yürekten isteyenlerin kalbinde huzur bulur ancak. O kalpleri bulduğunda da, tüm varlığıyla emanet eder kendini. Gerçektir o, yaşanmaya en değer şeydir. Yeter ki doğru kalplerde yeşerebilsin…
pixel.gif

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bu devlet de resmen gazpci oldu iki dakka kafamizi dinleriz dinsiz(dinci gecinen kel bi psikopat :P ) patronun o tipsiz kelini gormuyoruz diye. iki hafta gecmedi aha zorunlu sigortali sskli oldunuz diyen bi yazi.
ya zorla satis yapan pazarcilar gibi mafya gibi zorla sigortali mi ne yapiyolar adami. tam cozemedim ama oyle gorunuyo.
biz uc krusun hesabini yapiyoz tutturmuslar bi halta yaramayan sigorta yapicaz diye.
yaw kacak sigortasiz calistiranlara bisey demiyodunuz zaten bide belese gun dogdu nasi olsa sigortalisin belese calis diycekler.
bi ay surem varmis :P . gidip adem babaya kadar tum sulalelerine kufur edesim geliyo walla :P
ya issiz kaldik diye de dusene tekme atmak sevaptir da yahudi bile yapmaz bukadarini ya :P
isim gucum yok devlete her ay yuz lira bayilicaz . ya o kadar fazla para olsa niye sigorta yaptirayim. gider bi hdd daha alirim :D

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Şaşırdım kar yağdığını duyunca :D

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Kafayı yemeye başladım galiba :unsure:

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Bi mail okumuştum 1 saat önce bi indirim vardı.Alıyım diyerek tekrar bakıyım dedim o maili bulamıyorum .Kendimden süphe ettim acaba hiç okumadımmı falan diye :D Noluyo lan ! :D

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
avazım çıktığı kadar bağırasım var kimsenin beni duyacağını sanmıyorum ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...