Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kadınlardan ala yalancı görmedim ben bu hayatta. yakışıklı,kültürlü,duygusal,romantik,kibar,,yüksek tahsilli,paralı vb. olmak var ya işte o bi halta yaramıyor kendimi köprüden fırlatasım var şimdi...
Çünkü aşk, onu yürekten isteyenlerin kalbinde huzur bulur ancak. O kalpleri bulduğunda da, tüm varlığıyla emanet eder kendini. Gerçektir o, yaşanmaya en değer şeydir. Yeter ki doğru kalplerde yeşerebilsin
bu devlet de resmen gazpci oldu iki dakka kafamizi dinleriz dinsiz(dinci gecinen kel bi psikopat ) patronun o tipsiz kelini gormuyoruz diye. iki hafta gecmedi aha zorunlu sigortali sskli oldunuz diyen bi yazi.
ya zorla satis yapan pazarcilar gibi mafya gibi zorla sigortali mi ne yapiyolar adami. tam cozemedim ama oyle gorunuyo.
biz uc krusun hesabini yapiyoz tutturmuslar bi halta yaramayan sigorta yapicaz diye.
yaw kacak sigortasiz calistiranlara bisey demiyodunuz zaten bide belese gun dogdu nasi olsa sigortalisin belese calis diycekler.
bi ay surem varmis . gidip adem babaya kadar tum sulalelerine kufur edesim geliyo walla
ya issiz kaldik diye de dusene tekme atmak sevaptir da yahudi bile yapmaz bukadarini ya
isim gucum yok devlete her ay yuz lira bayilicaz . ya o kadar fazla para olsa niye sigorta yaptirayim. gider bi hdd daha alirim
Bi mail okumuştum 1 saat önce bi indirim vardı.Alıyım diyerek tekrar bakıyım dedim o maili bulamıyorum .Kendimden süphe ettim acaba hiç okumadımmı falan diye Noluyo lan !