Charlie Scene
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 6
ne yapıp ne edip sen kap ki [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] hep seni düşünsün ... : )
Offff ay da yıL da bir kız tanımışım
ayda yılda tabiri biraz kısa değil mi40 yılda bir daha uygun sanki
![]()
Kafamda hiçte problem yok güzel kardeşim, Steve Jobsta bana hiçbişey yapmadı! Hatta umrumda değil! Benim bozulduğum milletimizin bilmeden etmeden sağdan soldan duyduğuyla gördüğü iki Iphone ile abartı derecede fanboyluk yapması, medyaca şişirilmiş kişileri yüceltmesi. Bu kadar çok kanınaza dokunuyorsa Steve Jobs a laf etmem demem bişey birdaha istediğinizi yüceltin istediğinize tapınArkadaşım kafadan hastamısın? Neden bu kadar çok taktın bu adama sana bir zararımı dokundu?
Burada cahil yok, çevrende varsa bilemem.Kafamda hiçte problem yok güzel kardeşim, Steve Jobsta bana hiçbişey yapmadı! Hatta umrumda değil! Benim bozulduğum milletimizin bilmeden etmeden sağdan soldan duyduğuyla gördüğü iki Iphone ile abartı derecede fanboyluk yapması, medyaca şişirilmiş kişileri yüceltmesi. Bu kadar çok kanınaza dokunuyorsa Steve Jobs a laf etmem demem bişey birdaha istediğinizi yüceltin istediğinize tapın![]()
O zaman android telefon alıp symbian kur .Android yaptık iyice makinayı, wallpaper, start orb, logon screen, boot screen.. daha android telefonum bile yok nereden geliyor bu ilgi
O zaman android telefon alıp symbian kur .![]()
iPad al windows kurMac alıp ona da windows kurayım![]()
Güzel oluyor gerçekten de. Ama Apple'nin yayınladığı Windows yamasını kurman lazım.Mac alıp ona da windows kurayım![]()
Güzel oluyor gerçekten de. Ama Apple'nin yayınladığı Windows yamasını kurman lazım.MacOS-Windows mac'te on numara.
![]()
Gidiyor tabi apple kendi yayınladı mac lere wın kurun diye yama VarMaç buçuktaymış yaw ben de kapadım bilgisayarı gittim aşağı geldim tekrar açtım iki saatOo yapılabiliyor muydu o ya
iphone 4s'e s60v3 nasıl gider?
![]()
İos kraldirAman abi şaka diyorum zaten uzak olsun s60![]()