ReDo
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 91
Korkuyorummm sana Aşk'tan,söz etmeye benn 
illuminati araştırmaya başladım bakalım ne olacak![]()
HTC Titan'ın videolarında görmüştüm öyle birşeyiTelefonumda yeni bir özellik keşfettim hiç bir uygulama yüklemeden mesaj yazarken konuştuklarımı yazıya dönüştürüyor![]()
HTC Titan'ın videolarında görmüştüm öyle birşeyiTabi o daha çıkmadı
Ama 4,7 inch ekran var ya o ne öyle
![]()
Aha, mutlaka kaçırmayın!TNT de illuminati ile ilgili program varKaçırmayın..
ARC mı?Benimki ARC klavyenin ayarlarını kurcalarken farkettim çok güzel ve başarılı bir paragraf yazıyı okudum ve hatasız yazıya çevirdi şok oldum resmen![]()
Aynen kardeş en ufak bir fikirleri yok kim olduğu bu herifin, bizim millet şişirilmiş aslında beş para etmez kişileri pek sever, çoğusu bilmez bile bu herifin yahudi olduğunu o "sözde" icatlarını nereden arakladığını. Bide utanmadan rahmet okur, uyarıncada kızar. Şimdi ben hitler ne iyi adamdı ne güzel işler yaptı desem olay çıkar. Ama steve e gelince cıss sus bakim! Evliyadı o evliya euhahahhaBen bu yabancı ölümlerine üzülen ve tanımadıgı hatta hiçbir fikri olmadıgı bi adam için üzülen insanlarıda anlamıyorum anlamakta istemiyorum açıkcası. Nan çok pardon dayın ölse üzülmezsin bu kadar. Adamın geçmişini riyalisesini açsam arkasından küfreder ama bilir bilmez üzülür yaaa çok kötü oldu yeaa diye agzına terligin tersiyle vurucan öyle adamlara görücek dünyanın iklimini istanbulun hava durumunu![]()
İyiki bir laf ettim steve dayılarına ne cahilliğim kaldı, ne körlüğüm, ne şakirtliğim ne akılsızlığım anca böyle hakaret edersiziniz işte ergenler sizii!
İyiki bir laf ettim steve dayılarına ne cahilliğim kaldı, ne körlüğüm, ne şakirtliğim ne akılsızlığım anca böyle hakaret edersiziniz işte ergenler sizii!