muratflash
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 511
@elmalisoda Nerelerdesin??.. Seni gören cennete transit gidiyor...:laugh::laugh:
yaa biliyo musun aynen öyle oluyoDaha beter. Hepten kaçıracaksın. Şimdi ne de olsa bir ton vakit var deyip, geniiiiş, geniş hazırlanayım derkeeeen......![]()
@elmalisoda Nerelerdesin??.. Seni gören cennete transit gidiyor...:laugh::laugh:
ahahahahahaha yook artıkYoo, ben ölmedim ki elmalı?
Biraz daha devam edersem eve yürüme iki dk mesafede olan okula geç kalacağım ben de..![]()
Servis kaçırma derdi yok..
Trafik derdi yok..
Çalar saat kurma derdi yok..Bk. Ders saatinden on dk. önce çalan okulun zili.. :mrgreen:
Ne dertsizmişim ya hu!... Dertlendim buna işte.![]()
sabah sabah İDM neden yakalndı ki?
bi arkadaş özelden temiz bi idm linki atabilir mi. mümkünse son sürüm olsun![]()
normal sitesinden son sürümünü indir gerisine ben yardımcı olayım dayıkimse idm kullanmıyoru mu?
Nerede oturuyorsun sen hangi il yani Ankara'mı?Annem kendine çikoLata aLıyor,Ben yiyorum hepsini ne aç bebeyim ben ya![]()
Nerede oturuyorsun sen hangi il yani Ankara'mı?
Ankara YenimahaLLe,Bir yanımda Keçiören![]()
Çok özlemişim ankarayı be fotoğraflara bakınca bi fena oldum şimdi
Çok seviyorum ankarayı çok güzel ve huzurlu günlerim geçti orda ne yaşadınki demeyin bazı olaylar yüzünden çok gezdim. en huzurlu olduğum yerdi AnkaraBen geçen C.tesi 1 günLüğüne şehir dışana çıktım,varya ne kadar koydu bir biLsen.Ertesi gün hemen aLdım biLeti döndüm![]()
idm 6.05 firefox 7 de eklenti uyumsuzluğu yaşıyor. varmıdır bi yolu?