Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Nasıl farklı ? Ben orada sadece fotoğraflara bakiyorum.

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Ben farklı bakış açısıyla bakmadım hiç soğutma beni de arada esinlenip çektiğim pozlar oluyor :D

S i m y a c ı

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben farklı bakış açısıyla bakmadım hiç soğutma beni de arada esinlenip çektiğim pozlar oluyor :D

Ha sen de gönder, fotolara bak ama sakın puanlamaya güvenme derim. Hakikaten muhteşem fotoğraflar var. Var olmasına var da bakıyorum dandik dundik şeylere de millet bir yorumlar yazmış. Hadi len ordan diyesi geliyor insanın.

Bu arada sana ö.m attım.

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Onlar her tarafta var tutuculuk adı altında karalama sitenin eskileri ufak bir şey çeksin direk süper derler diğerlerini es geçerler. Ben yorumlara bakmıyorum zaten sadece fotoğraflara

S i m y a c ı

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Onlar her tarafta var tutuculuk adı altında karalama sitenin eskileri ufak bir şey çeksin direk süper derler diğerlerini es geçerler. Ben yorumlara bakmıyorum zaten sadece fotoğraflara

Bunlar eskiye falan da değil de sanırım anlaşma gibi birşey. Bu akşam baktım mesela elemanın biri nerdeyse her yeni eklenen fotoya aynı yorumu yazmış. Forumda bahsetmişler, buna kopyala yapıştır diyorlar. E tabi adam sana yorum yazmışsa sen de gidip onun fotolarına en azından bir şeyler karalarsın. Hatta biri demiş ki face den haberleşiyorlar. Aha bu da son nokta.

S i m y a c ı

Asistan
Reaksiyon puanı
2
E olsun ne var ki bunda ticari bir amaç yok sonuçta

Abi mesela günün fotoları seçiliyor. Hakedenler alamıyor, kıytırıktan fotolara ödül veriliyor. E haliyle emek veren insanlar da rahatsız oluyor bundan tabi, kendi fotosu seçilmediği için değil hakeden seçilmediği için üzülüyor.

Bak adam ne demiş forumda:

"YAKLAŞIK 1 AYDAN BERİ BU SİTENİN TÜM DETAYLARINI İNCELEYİP İSTATİSLİK TUTMAYA BAŞLADIM. BUNUN İÇİNDE BİLGİSAYARIMDA EXCELL.DE BİR DOSYA HAZIRLADIM. SONUÇ BERBAT. ANLADIĞIM TEK ŞEY PUAN İÇİN, ANA SAYFADA GÖRÜNMEK İÇİN VERİLEN OYLAR VE YORUMLAR. PUAN ALMAYACAK BİR FOTOĞRAFIM İÇİN BİR GÜNÜMÜ AYIRDIM VE HER YÜKLENENEN FOTOĞRAFA KES YAPIŞTIR SİSTEMİ İLE TEŞEKKÜR ETTİM. BİR BAKTIM BENİM FOTOĞRAF BAŞA GÜREŞİYOR. OLMAZ BÖYLE BİR ŞEY. YÜKLEDİĞİM FOTOĞRAFIN KAT KAT ÜSTÜNDE FOTOĞRAFLAR PERDE ARKASINDA KALMAKTA."

S i m y a c ı

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Daha güncel nötr bir site buluruz o zaman :)

Bu sitenin admini var ya, adam forumda foto paylaşım sitelerini paylaşmış takdir ettim.

Verdiği linklerden diğerlerine baktım, genel olarak bunun tasarım ve arayüz diğerlerinden daha iyi. Şu kullanıcıları ayıklamak lazım işte olay bu.

Sen yapsana sağlam bi site ya :D

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Bu sitenin admini var ya, adam forumda foto paylaşım sitelerini paylaşmış takdir ettim.

Verdiği linklerden diğerlerine baktım, genel olarak bunun tasarım ve arayüz diğerlerinden daha iyi. Şu kullanıcıları ayıklamak lazım işte olay bu.

Sen yapsana sağlam bi site ya :D

Forum yapmak çok kolay site ismi ve kitle bulman zor :D boşuna kürek çekersin sağlam referanslar lazım reklam sisteminde iyi olmalı :D

---------- Post added at 03:38 ---------- Previous post was at 03:37 ----------

Pes 2012 final daha çıkmadı değil mi?

PES 2012 oyuncuları falza bekletmeden 27 Eylül'de piyasada olacak

Bir gün daha sabredeceğiz :D German sürümü çıkmış. Zamunda da. Ben bir gün daha bekleme taraftarıyım :D

S i m y a c ı

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Forum yapmak çok kolay site ismi ve kitle bulman zor :D boşuna kürek çekersin sağlam referanslar lazım reklam sisteminde iyi olmalı :D

Forum yapmak kolay olabilir belki de tasarım işini herkes beceremiyor işte. O diğer sitelerin çoğunu beğenmedim ben mesela. Site ismi neyse de evet sağlam elemanlar lazım hem başlangıç için hem de eleştiri için.

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Yarın açılışı yapalım. 2'de derse gidip 5'te çıkmak biraz ilginç gelecek. E ne de olsa 2 senedir benim için okul demek erken kalkmaktı...

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Reaksiyon puanı
2,148
ingilizce spiker de çıkmış mı :D

iki alt tire kadıköy shifte basılı tut rap iki alt tire çok mu zor :D

S i m y a c ı

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hakkaten bi Y ortada :D

Araştırıp konuşuyoruz :P

Özellikle baktım :D

---------- Post added at 04:58 ---------- Previous post was at 04:17 ----------

[MENTION=17734]MirAge42[/MENTION] OF'de kadının birinin yazdığı bilumum yorum: "Güzel olduğu kadar da başarılı da bir çekim.Tebrikler."
Ha tezatlığa bak şimdi. Hani şu meşhur "kadraj" kelimesi var ya, bu vatandaş her mesajında kullandığında kardaz yazmış, bitiyorum :D

Bu arada forum en çok hangi saatte yoğun oluyor, üye girişi bakımından?

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Akşam yoğun oluyor. 19.oo-21.oo arası genelde çalışan kesim var forumda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...