topalsolucan
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 555
goooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll:scared::scared::w00t::w00t:
Ben nasıl bulaştım sana ya...![]()
![]()
Dimmu Borgir dinleyen adamın Flogging Molly dinleyen dostu olursa böyle bir acayiplik çıkıyor.Tip olarakta benzemiyorlar.
(Olm bu ne ya? Değiştir tarzını.)
LaVeyan Satanizm'i daha yeni mi anladın?Bir ara dinledik işte gençliğin verdiği gazlaBu aralar pek dinlemiyorum, çünkü pek sağlam ayak değiller, neye hizmet ettiklerini yeni anladım desem yeridir
Bi kere senin dinlediklerin o kadar masum değil nereden buldun ilkokul çocuğu gibi tipleri![]()
LaVeyan Satanizm'i daha yeni mi anladın?
İlkokul çocuğu gibi görünüyorlar ama sen müziği gör.![]()
Ben o LaVey'e ....Bu aralar pek müzik dinlemiyorum. Ara sıra Dombıra dinliyorum iyi geliyor
http://www.dailymotion.com/video/xd29bh_arslanbek-sultanbekov-dombyra_music
LaVeyan'ı bilmiyorsan bu yaşa kadar ne halt yedin yav?
Müzik dinle, dinle. Hele ki Folksa hayat verir.
Biz içlerinden çıktık dostum! Gençlikti...Nereden bileyim yav adamları dinledik diye satanist mi olduk veya satanistleri mi araştırdık sanki, ben sadece o tür müzikleri sevdiğim için dinliyorDum![]()
Biz içlerinden çıktık dostum! Gençlikti...![]()
Aynen gençliğin verdiği bir heves vardı, iyi kötü diye ayırt etmeden sevdik...Şimdi bu ayrımı mecburen yapıyoruz
![]()
Dinini uygula. Kötü senden uzaklaşır. İyi-Kötü ayrımı yaparsan işimiz zor.
Dinini uygula ne yaİbadet et falan der insan...
Allah belanı... Başka bir şey gerekmiyor.![]()
İlerde anlarsın beni. Benim yaşıma gelince anlarsın. (Sen kaçtın?Dostum kusura bakma ama seni anlamakta zorlanmaya başladım![]()
Nereye?vay be yolcuyuz sabah..!
kırklareli'ye üni başladıNereye?![]()
Bilgisayarda fazla takılnca ister istemez bu terimleri kullanıyor insan, uygula vazgeç vsDinini uygula ne yaİbadet et falan der insan...
http://mp3.open.az/download/Oyun_Havaları-1490/Dostlar bana düğünde çalmak için oyun havaları lazım nerden bulabiliriz şöyle bir CD'lik paket????![]()