Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
tumblr_kpz6po0voo1qzvl91o1_500.jpg
İkisi arasında fark bulamadım :P :D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Kim demiş siyasi içerikli avatarlar yasak diye? :) Sanırım [MENTION=155903]1907[/MENTION] demişti.

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Dosyalar sağlam, herşey sağlam ama tarama sonrası birşey görmemek üzüyor beni ya. :D

Eicar olsa bile çıkmasını istiyorum bir virüsün ya. :D

O halde GPL lisanslı yazılım kullanma, mümkünse kapalı kaynaklı ve ücretli yazılımları kürekleyip kullan. Linux dağıtımlarını da sil, öğrenilmiş çaresizliği engellemek adına :D Bakalım mutlu olabilecek misin?

Bu arada hani ben istersem oyun yazarı olacaktın, itiraz etmediğim halde cevap vermedin...

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
finix ne demiştim.kimse beni etiketlemesin alıntılamasın.Kimseyle muhabbete girmeden devam ediyorum.Amacın neydi bunu yazarken.Bir mod siyasi her şey yasak yazmıştı benimde aklımda öyle kalmış.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
finix ne demiştim.kimse beni etiketlemesin alıntılamasın.Kimseyle muhabbete girmeden devam ediyorum.Amacın neydi bunu yazarken.Bir mod siyasi her şey yasak yazmıştı benimde aklımda öyle kalmış.

Tamamdır, gözümden kaçmış. :)

Öylesine boş bulundum. İstiyorsan silelim?

O halde GPL lisanslı yazılım kullanma, mümkünse kapalı kaynaklı ve ücretli yazılımları kürekleyip kullan. Linux dağıtımlarını da sil, öğrenilmiş çaresizliği engellemek adına :D Bakalım mutlu olabilecek misin?

Bu arada hani ben istersem oyun yazarı olacaktın, itiraz etmediğim halde cevap vermedin...

Hayırdır niye öyle dedin?

Bu arada sorumluluk almak bana göre değil, kafam eserseciyim ben. :)

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Hayırdır niye öyle dedin?

Bu arada sorumluluk almak bana göre değil, kafam eserseciyim ben. :)

İllaki virüs istedin bende sana yöntemi söyledim :)

O zaman benim kabul etmeyeceğimi mi düşündün öyle bir mesaj attın?

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Karşıma çıkma sakın :D Ben sana vurunca dünyayı dalgalı görmeye başlarsın :D Zaten Muay Thai'ye başlayacağımı biliyorsundur...

Bilmiyordum. :)

Neyse, GNU/Linux'la aramızdaki ilişkiye gelirsek.
KDE'nin bu tavırları artık çıldırtıyor. (Başkaları daha beter.) Bash'ta öyle! Dağıtımlar dalga geçiyor gibi geliyor.

Yazı tura atacağım. Yazı gelirse Windows, Tura gelirse GNU/Hurd. :P

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bilmiyordum. :)

Neyse, GNU/Linux'la aramızdaki ilişkiye gelirsek.
KDE'nin bu tavırları artık çıldırtıyor. (Başkaları daha beter.) Bash'ta öyle! Dağıtımlar dalga geçiyor gibi geliyor.

Yazı tura atacağım. Yazı gelirse Windows, Tura gelirse GNU/Hurd. :P

Bırak o HURDayı yav uğraşmaya değmez :D Windows desen ayrı bir çile... Dağıtım deneyip durursan dalga geçerler tabi, birini seç artık :D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Bırak o HURDayı yav uğraşmaya değmez :D Windows desen ayrı bir çile... Dağıtım deneyip durursan dalga geçerler tabi, birini seç artık :D

Hayır. Benim sabit durduğum dağıtım Arch/Mandriva. Diğerleri ile kavgalıyım. :)

Fakat Arch GNU/Hurd gayet iyi gibi geliyor. :)

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174

finix "hergün başka bir alemde, her gün başka bir gönülde günümü gün ediyorum, sefam olsun oh oh" diyor :D

Çok eşlilikten yana :D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Sağım solum önüm arkam Linux :P :D
penguenler2bo9.jpg

Biliyorum ama işimi görmedikten sonra özgür olması neye yarar?
Linux çekirdiğini kullanıp 0 özgür olan dağıtımlar var onları kullan. Özgür ayağına yatma boşuna :D
GNU %100 özgür demiş olabilir, fakat çekirdek yüzünden özgür değiller. :)

Bende işini görmesi için test pilotluğu yapıyorum ya? :) Boşuna mı dedik? :)

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Linux çekirdeğine çok bağlısın galiba? Fakat Hurd'un daha özgür olduğunu biliyorsun değil mi? :)

Biliyorum ama işimi görmedikten sonra özgür olması neye yarar?
Linux çekirdiğini kullanıp %100 özgür olan dağıtımlar var onları kullan. Özgür ayağına yatma boşuna :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Just Cause 2 bu oyuna bi giremedim gitti arkadaş :P DiL seçimini yapıyorum Launch diyorum nafile :D

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
GNU 0 özgür demiş olabilir, fakat çekirdek yüzünden özgür değiller. :)

Bende işini görmesi için test pilotluğu yapıyorum ya? :) Boşuna mı dedik? :)

Çekirdek temiz sen merak etme, ha isteyen temiz olmayan çekirdeği yükleyebiliyor mu? Evet, ama temiz geliyor... :)

Ayrıca senin yazdıklarını okuyan da GNU, Hurd ve %100 özgür dağıtımlar çok alakasız zanneder... Hepsi GNU'nun işi sonuçta %100 diyorsa %100'dür parazit yapma :D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Çekirdek temiz sen merak etme, ha isteyen temiz olmayan çekirdeği yükleyebiliyor mu? Evet, ama temiz geliyor... :)
Değil, özgür değil. Açık kaynak. (Ula ne özgür yazılım ayağına yattım. Özgür yazılım kimin umrunda? :P)

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Değil, özgür değil. Açık kaynak. (Ula ne özgür yazılım ayağına yattım. Özgür yazılım kimin umrunda? :P)

Tamam bilader sen herkesten iyi biliyorsun Stallman'ın FSF'sinden de benden de hatta bunları yazanlardan bile iyi biliyorsun, aferin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...