arsenik
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 242
Dosyalar sağlam, herşey sağlam ama tarama sonrası birşey görmemek üzüyor beni ya.![]()
Eicar olsa bile çıkmasını istiyorum bir virüsün ya.![]()
finix ne demiştim.kimse beni etiketlemesin alıntılamasın.Kimseyle muhabbete girmeden devam ediyorum.Amacın neydi bunu yazarken.Bir mod siyasi her şey yasak yazmıştı benimde aklımda öyle kalmış.
O halde GPL lisanslı yazılım kullanma, mümkünse kapalı kaynaklı ve ücretli yazılımları kürekleyip kullan. Linux dağıtımlarını da sil, öğrenilmiş çaresizliği engellemek adınaBakalım mutlu olabilecek misin?
Bu arada hani ben istersem oyun yazarı olacaktın, itiraz etmediğim halde cevap vermedin...
Hayırdır niye öyle dedin?
Bu arada sorumluluk almak bana göre değil, kafam eserseciyim ben.![]()
Beni bilirsin. Dalgaya vururum.İllaki virüs istedin bende sana yöntemi söyledim
O zaman benim kabul etmeyeceğimi mi düşündün öyle bir mesaj attın?
Beni bilirsin. Dalgaya vururum.![]()
Karşıma çıkma sakınBen sana vurunca dünyayı dalgalı görmeye başlarsın
Zaten Muay Thai'ye başlayacağımı biliyorsundur...
Bilmiyordum.
Neyse, GNU/Linux'la aramızdaki ilişkiye gelirsek.
KDE'nin bu tavırları artık çıldırtıyor. (Başkaları daha beter.) Bash'ta öyle! Dağıtımlar dalga geçiyor gibi geliyor.
Yazı tura atacağım. Yazı gelirse Windows, Tura gelirse GNU/Hurd.![]()
Bırak o HURDayı yav uğraşmaya değmezWindows desen ayrı bir çile... Dağıtım deneyip durursan dalga geçerler tabi, birini seç artık
![]()
Hayır. Benim sabit durduğum dağıtım Arch/Mandriva. Diğerleri ile kavgalıyım.
Fakat Arch GNU/Hurd gayet iyi gibi geliyor.![]()
Bırak o HURDayı yav uğraşmaya değmezWindows desen ayrı bir çile... Dağıtım deneyip durursan dalga geçerler tabi, birini seç artık
![]()
İyi yav ben niye senin derdini dert edindiysem. Git istediğin hurdayı, çöplüğü kullan![]()
Anti LinuksHayır. Benim sabit durduğum dağıtım Arch/Mandriva. Diğerleri ile kavgalıyım.
Fakat Arch GNU/Hurd gayet iyi gibi geliyor.![]()
Gideceğimiz felsefe ona dönecek zaten.Anti Linuks![]()
Hemde ne kelime.Linux tekelleşirmiş, Hurd efsaneleşirmiş. Ne gülerim ama![]()
Sağım solum önüm arkam Linux![]()
![]()
GNU %100 özgür demiş olabilir, fakat çekirdek yüzünden özgür değiller.Biliyorum ama işimi görmedikten sonra özgür olması neye yarar?
Linux çekirdiğini kullanıp 0 özgür olan dağıtımlar var onları kullan. Özgür ayağına yatma boşuna![]()
Linux çekirdeğine çok bağlısın galiba? Fakat Hurd'un daha özgür olduğunu biliyorsun değil mi?![]()
GNU 0 özgür demiş olabilir, fakat çekirdek yüzünden özgür değiller.
Bende işini görmesi için test pilotluğu yapıyorum ya?Boşuna mı dedik?
![]()
Değil, özgür değil. Açık kaynak. (Ula ne özgür yazılım ayağına yattım. Özgür yazılım kimin umrunda?Çekirdek temiz sen merak etme, ha isteyen temiz olmayan çekirdeği yükleyebiliyor mu? Evet, ama temiz geliyor...![]()
Değil, özgür değil. Açık kaynak. (Ula ne özgür yazılım ayağına yattım. Özgür yazılım kimin umrunda?)
Tamam bilader sen herkesten iyi biliyorsun Stallman'ın FSF'sinden de benden de hatta bunları yazanlardan bile iyi biliyorsun, aferin![]()