Finix
Daha mükemmel bir Troy
- Reaksiyon puanı
- 2,285
İşe yarıyor mu? :w00t:Aciktıysan bosluk bırak 2kola 2pepsi 7kıymalı 2kola 5cipsi yaz 2365 yolla bosanda semerimi ye melodisi cebine gelsin...
İşe yarıyor mu? :w00t:Aciktıysan bosluk bırak 2kola 2pepsi 7kıymalı 2kola 5cipsi yaz 2365 yolla bosanda semerimi ye melodisi cebine gelsin...
Denemeden bilinmezz..:laugh:İşe yarıyor mu? :w00t:
Link versene indireyim fedora 15 iKDE masaüstü çakarsan daha rahat anlarsın.
Fedora Ubuntu'dan daha kolaydır, daha gelişmiş ve daha güvenilir. Ubuntu kullanarak kendinizi kasmayın.![]()
692 MB 32Bit KDE:Link versene indireyim fedora 15 i
Tüm operatörler?Aciktıysan bosluk bırak 2kola 2pepsi 7kıymalı 2kola 5cipsi yaz 2365 yolla bosanda semerimi ye melodisi cebine gelsin...
Evet evet tüm operatörler...:laugh:Tüm operatörler?![]()
hatun bulma uzaktan arkadaş
git uzaktan kumandalı araba al o olsun sana en uzak şey...
mutluysan geleceği düşünüyosan da dayanıyorsun![]()
şakası güzel de yaşaması kötü napacaksınbenden tavsiye, taksitle garı almayın. ben aldım![]()
OLur beLki,neyimiz eksik sankiYok canım... Olurmu hiç..:laugh:![]()
Hala Doğu da var bu yaaa... Kredi kartına taksit bile yapıyorlar...:laugh::laugh:benden tavsiye, taksitle garı almayın. ben aldım![]()
Bugün başLamış sanırım C.tesi'ye kadarmış[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] arabamız yokki gidelim güzel haber ama.![]()
Bugün başLamış sanırım C.tesi'ye kadarmışAraba var yani biliyon
![]()
BakaLım ayarLarsak mesaj atarım,gidip yıkarız orayıYeni taşındığım yer eski yerden daha az merkezi.Eğer giderseniz yol üstünüze gelmeye çalışırım, dönüşte eve yakın bi yerde bırakırsanız gelebilirim.
![]()
![]()
BakaLım ayarLarsak mesaj atarım,gidip yıkarız orayı![]()