halil413
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 0
kendinizden bahset sorusundan nefret ederim.2 psikolokun 8m2 bir odada camsız hava almayan kasfetli bir ortamda mulakat etmesi ne kadar dogru olabilir...
Dizüstüne üşendiğimden Mandriva kurdum. Yoksa Arch kurardım ama dedeler hızında internetle mi?![]()
Yok, benim kaslı ve sivri ellerim senin burnuna yumruk atmadan rahat edemez.
Neyse biz boşaltalım. :mrgreen:
Saatte 500MB yüklüyor.Biz buradan devam edelim keyfimize bakalım
Eski kız arkadaşın incinin dedesini mi diyorsun?![]()
Saatte 500MB yüklüyor.![]()
Sallantılı. 3G ile bağlanıyorum.1 mbps mi bağlantı?
www.ligtv.com.tr##DIV[id="rpCont9483454\.454954Close"]
www.ligtv.com.tr##SPAN[id="rpCont9483454\.454954Span"]
www.ligtv.com.tr##A[id="rpCont9483454\.454954Link"]
Fedora 15 kur.Bu saatten sonra format paklar seni, hazır formatlamışken bide ubuntu kurayım
Nasıl bişey o, ubuntuyu zor çözdüm gerçi pek çözdüm sayılmaz ya neyseFedora 15 kur.![]()
KDE masaüstü çakarsan daha rahat anlarsın.Nasıl bişey o, ubuntuyu zor çözdüm gerçi pek çözdüm sayılmaz ya neyse![]()
İyiyim.sağol,teşekkürederim sen nasılsın??..
Nasıl mıyım??.. Nasıl olabilirimkii.. Bıktım usandım hayatımdan sabah kalk kahvaltı hazırla çocukları okula gönder herifi yedir içir işe gönder sonra bulaşık çamaşır ütü temizlik vallahi canımdan bezdim benim yaşamaya hakkım yok mu??.. Bigün doğru düzgün bi tatil yapmadım adama tatile gidelim diyorum gitmiyor alışverişe çıkalım diyorum çıkmıyor benim tatil yapmaya hakkım yok mu??.. Nedir benim çektiğim bu çile yarabbim... Hayat bi taraftan üstüme geliyor çocuklarla herif bi taraftan üstüme geliyor ne evde rahat var ne sokakta rahat var alıp başımı gideceğim buralardan giyecek tek bi elbisem kalmadı kendime bile bakamıyorum kendime ayıracak vaktim kalmadı ne yapacağımı şaşırmış haldeyim.. İşte böyleyim...